Bij cadeaus denken we meestal aan feestjes en verjaardagen. Toch zijn er ook minder leuke gebeurtenissen die een kleinigheidje waard zijn. Als je een dierbaar persoon verliest bijvoorbeeld. Deze moeilijke en verdrietige gelegenheid brengt ons bij kleine cadeautjes waarmee jij je geliefde kunt herdenken.

Een speciaal plekje

Het verwerken van een verlies gaat vaak gepaard met veel verdriet. Tijdens dit proces is het voor veel mensen fijn om een speciaal plekje voor de overledene te hebben. Een speciale plek in je hart natuurlijk, maar ook een plek om naar toe te gaan kan erg fijn zijn. Een begraafplaats of een plaats waar jij vaak bent geweest met je dierbare kan de perfecte plek zijn om even alleen te zijn en herinneringen op te halen.

Cadeaus om te herdenken

Een andere manier om je geliefde te herdenken is met een speciaal sieraad. Op deze wijze heb je altijd een voorwerp bij je dat je doet denken aan jouw dierbare. Deze mooie kettingen bijvoorbeeld. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en soorten. Deze kettingen zijn speciaal ontworpen voor moeder en kind. Natuurlijk kan een sieraad voor iedere gelegenheid. Wil jij een persoonlijk en speciaal sieraad? Er zijn er kettingen waar je as in kunt bewaren en kettingen waar je iets in kunt laten graveren.

Foto’s

Foto’s: een blijvende herinnering van alles wat je ooit hebt meegemaakt en vastgelegd. Een hele mooie manier om een persoon of een moment voor altijd bij je te dragen. Met foto’s kan je van alles doen. Maak bijvoorbeeld een mooie collage of een mooie fotolijst met jouw favoriete foto van je dierbare. Ook kan je een foto in een ketting of sleutel laten graveren. Origineel met foto’s omgaan kan een prachtig resultaat opleveren.

Persoonlijk

Hoe persoonlijker het voorwerp, hoe specialer het is voor jou. Ga dus voor een product dat bijzonder is voor jou en jullie relatie. Iets zelf maken, zorgt voor een nog origineler cadeau of voorwerp dat veel voor je betekend en mooie herinneringen oproept.

Image Credits: Pixabay.