in

Cadeaus om van te smullen!

Wat mag er absoluut niet ontbreken tijdens het feest van Sinterklaas? Juist, lekkers. Héél veel lekkers! Gelukkig heeft Jamin genoeg lekkernijen om cadeau te geven. Of om ‘lekker’ zelf te houden natuurlijk :). We hebben deze keer een paar heerlijke chocolade cadeaus voor je op een rij gezet.

 

Voor de modemeisjes..

Niet voor niks een cliché, maar bijna elke vrouw is er gek op: schoenen én chocolade. Dit geldt in ieder geval wel voor mij. Ik ben dan ook helemaal verliefd op deze witte chocolade pump. Een echte musthave voor iedere mode liefhebber! Heb je een vriendin die helemaal gek is op make-up? Geef haar dan een lippenstift setje… van chocolade! Grappig feitje: vrouwen eten gemiddeld zo’n 2,5 kilo lippenstift in hun leven. Gelukkig kun je bij deze variant er zonder problemen je tanden in zetten.

 

Voor de voetbalfans..

Ken je een echte voetbalfan? Geef hem dan een voetbal of voetbalschoen van chocolade. Daarmee scoor je zeker punten!

 

Voor de gadget fanaten..

Wie wil er nou geen laptop, tablet of mobiele telefoon van Sinterklaas. Ik in ieder geval wel! Oké, het ligt waarschijnlijk iets boven het budget van Sinterklaas dit jaar. Maar ken je toch iemand die het op zijn verlanglijstje heeft gezet? Haal dan een grap uit en koop een ChocoPhone of een Chocopad. Met zekerheid de lekkerste gadget die er te vinden is!

 

Uiteraard mogen de populaire chocoladeletters niet in dit lijstje ontbreken. Jamin heeft een uitgebreid assortiment speciale letters, met onder andere een aardbeien letter met witte chocolade, of een chocoladeletter gevuld met speculaas. Mijn persoonlijke favoriet: een letter met pindakaas vulling! Do I need to say more?

Bestel nu je chocolade voor 15:00 via de Jamin webshop en het wordt dezelfde dag nog verzonden.

What do you think?

Feestdagen 2014

Een mooie nieuwe inrichting: kortingsbon!