Het is alweer een tijd geleden dat ik op mijzelf ben gaan wonen maar ik herinner het me nog als de dag van gisteren. Mijn hele slaapkamer stond vol met spullen: van bestekset tot strijkplank. Ik had een jaar de tijd om te sparen, want dan zou mijn nieuwbouwappartement klaar zijn. Gelukkig maar, want op jezelf gaan wonen is duurder dan je denkt. Als je slim inkoopt hou je nog geld over voor andere leuke dingen, daarom ben ik naar BCC gegaan voor mijn elektrische apparaten. Maar je kunt hier ook terecht voor leuke en handige kado’s. De slogan is niet voor niets ‘High service, low pricing’.

Kleine wasjes, grote wasjes

Ik moest nog even bij mijn moeder op cursus voor de was. Want wat is het verschil tussen een bonte was en een fijne was? Met de wasmachines van tegenwoordig wordt het steeds makkelijker voor je gemaakt. Vroeger (ja ik heb het over zo’n 15 jaar geleden) had je niet van die wasmachines met een digitaal programma. Bij BCC heb je de keuze uit wasmachines in diverse energieklassen en als je niet al te veel ruimte hebt kun je ook een was/droogcombinatie kopen. Als je de site goed in de gaten houdt vind je soms leuke aanbiedingen. De machines zijn er in diverse prijsklassen dus een mooi kado om te geven door bijvoorbeeld je ouders die blij zijn dat je het ouderlijk nest eindelijk verlaat.

Met de hand of een robot

Stofzuigen is niet het vervelendste klusje in huis en het wordt steeds makkelijker gemaakt met een echte robot om te stofzuigen. Je programmeert de robot in en je hele huis (mits je gelijkvloers woont) wordt gestofzuigd. Als je een drukke baan hebt is dit erg fijn en voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Doe je het toch liever zelf dan heb je de keuze uit een normale stofzuiger, een stofzuiger zonder zak of eentje die zelf water zuigt.

Music maestro

Een lekker muziekje op de achtergrond tijdens het huishouden of een romantische avond voor twee met muziek: daar heb je wel een goede installatie voor nodig. Een homecinemaset of een set met een blu-ray-speler, je kunt het zo gek niet bedenken. Maar voor de kleine budgetten is er ook genoeg keus. Wat dacht je van een portable radio die je overal in huis neer kunt zetten. Een leuk en betaalbaar kado.

 

Leeg aanrecht

Je hele aanrecht vol met vaat omdat je geen zin hebt om af te wassen, dat wil je natuurlijk niet. Er zijn twee oplossingen; of toch afwassen of een vaatwasser aanschaffen. Vaatwassers zijn er vanaf € 275,- tot € 950,- maar ze maken allemaal goed schoon alleen de één kan iets meer dan de ander. Ik zou zeggen schaf er één aan, want je kunt een hoop leuke dingen doen in de tijd die je bespaart. Of zet hem op je wishlist zodat je vrienden je dit kado met misschien wel je housewarming kado kunnen geven. Je moet hem natuurlijk wel leeghalen, maar dat is peanuts.