Heb je de nieuwe website van V&D al gezien? Sinds zo’n twee weken hebben ze een volledig vernieuwde website; precies op tijd voor de feestdagen. En wees gerust; alleen de website is gewijzigd, gelukkig hebben ze nog wel dezelfde cadeaus en leuke acties! Lees je mee?

Vrouwendingen

De website van V&D is heerlijk overzichtelijk; ik snuffel graag op de website van de V&D. Natuurlijk valt mijn oog al snel op het kopje ‘cadeaus’ en daar zie ik dat ze veel cadeaus bij elkaar hebben verzameld. Bijvoorbeeld onder het kopje ‘Vrouwendingen’, daar wil ik gelijk wel even kijken! En inderdaad, hier staan heerlijk cadeaus voor vrouwen. Wat dacht je van de nieuwe cd van Adele, een mooie Burkley portemonnee, mooi sieraden en schoudertassen. Ook grappig; zo’n hele foute kersttrui voor de kerst! En wist je dat ze ook Rituals verkopen bij V&D? Dat vind ik nu echt een merk om heerlijk mee te ontspannen.

Mannendingen

Natuurlijk staan er ook mannendingen op de website; échte mannencadeaus! Hier vind je heerlijke ochtendjassen, mooie horloges en Rituals pakketten voor mannen. V&D richt zich duidelijk op de stijlvolle man en dat zie je overal aan. Ook de nieuwste cd’s en dvd’s vind je natuurlijk bij V&D, vaak zelfs met korting.

Voor de kids

V&D heeft natuurlijk niet alleen cadeaus voor mannen en vrouwen; er is genoeg voor kinderen! Zoals leuke kinderkleding van het eigen merk SOHO en Friendz, maar ook bijvoorbeeld van WE. Naast cd’s en dvd’s voor mannen hebben ze deze natuurlijk ook voor kinderen. Zoals de nieuwe Minion film, die echt pas net uit is en de cd van het Junior Songfestival. De trends voor dit jaar zijn sowieso de Minions (voor jongens) en Frozen (voor meisjes). Ook staat LEGO weer hoog op het verlanglijstje; en dit haal je natuurlijk ook makkelijk bij V&D.

En goed nieuws; tm 6 december profiteer je van 3×20% korting op bijna alle cadeaus! Leuk, want zo kun je makkelijk alles inslaan voor de feestdagen. De code voor de 20% is geefdagen. 

Wat is jouw favoriete cadeau van de V&D?