in ,

Cadeaus voor autoliefhebbers

Raast de adrenaline al door je lijf bij de gedachte aan een antislipcursus en dwaal je langzaam af naar Fast and the Furious-taferelen? Dan zijn deze cadeaus uiterst geschikt om op jouw verlanglijstje te zetten. Nu alleen nog iemand vinden die je de cadeaus geeft.. “Liefje, je houdt toch van me!”

Waarom wachten tot je verjaardag of een andere feestdag? Laat je verrassen door een cadeau voor hem; hier vind je een klein overzicht van de beste cadeaus voor autofanaten.

1. Rijden in een Ferrari

Daar zit je dan; in een rode gestroomlijnde Ferrari 360 Spider met een ervaren instructeur aan je zijde. De Spider is de cabriolet versie van de Ferrari 360 met een 3,6 liter V8-motor die 400 pk produceert. In 4,3 seconden ga je van slakkentempo naar 100 kilometer per uur.

TOP:  Je gaat samen met de instructeur de openbare weg op. Dat betekent dat je niet verplicht bent om een rijbewijs te hebben! Vanaf 16,5 jaar kun je dus al een Ferrari besturen. Sign us up!

2. Stuntman voor 1 dag

Laat de actieheld in je naar boven komen als je stuntman voor een dag bent. Je krijgt wel hulp van een ervaren Arnold Schwarzenegger, zo leer je een filmgevecht en word je ‘geschept’ door een auto terwijl je rustig van je cappuccino geniet.

Om er nog een schepje bovenop te doen: je leert vliegen! Met behulp van een zogenaamde Rachet word je gehesen in een speciaal pak en zes meter naar achteren en omhoog getrokken. Een tip van ons: terwijl je naar achteren wordt getrokken, schreeuw: ‘I’ll be back!’

3. Slippen zit er niet meer in

Nooit meer zal een weg te glad zijn voor je, nooit meer zul je angst voelen in de auto terwijl het regent. Nee, na deze antislipcursus vervang je je angst door adrenaline. Je wagen onder controle hebben, geeft je een gevoel van veiligheid. Je rijdt in een Volkswagen Golf of een Mercedes A, uiteraard met een instructeur naast je.

4. Achter het stuur van een racewagen

Maak maar plaats, Schumacher. Jij bent voor een dag een echte racecoureur op het circuit van Park Zandvoort. Om te beginnen ga je in een Porsche rijden, daarna stap je over in een BMW om vervolgens echt aan de bak te gaan in een formule wagen. Klinken de termen sideway’s mee driften, dragrace en slalom je als muziek in de oren, dan is dit het perfecte arrangement voor je.

Oh en je maakt ook een pit-stop: de lunch is geheel verzorgd.

What do you think?

Vraag van de week: Zou jij blij zijn met een avontuurlijk cadeau?

Review AEE MagiCam MD10: de kleine parel