cadeaus voor collega
in ,

4 perfecte cadeaus voor collega’s

In goede of slechte tijden: de gemiddeld werkende mens brengt meer tijd door met collega’s dan met familie en vrienden. Toch kan het zoeken naar een cadeautje voor een collega nog best lastig zijn! Verjaardagen, pensioen of een zwangerschap. Of je nu een cadeau zoekt voor je baas, secretaresse of bureaumaatje, je wilt toch een geschikt cadeautje geven als vorm van waardering. Omdat dingen als wijn of chocolade soms net iets te vaak worden gegeven, geef ik ter inspiratie een paar voorbeelden.

Cocoon GRID-IT organizer

Bij een drukke kantoorbaan wil je nog weleens van alles meenemen naar het werk: telefoon, opladers, USB-stick, pennen, notities – zo sleep ik zelf ook een heel huishouden mee in mijn tas. Heb je nou ook zo’n collega die wel wat extra organisatiehulp kan gebruiken? Geef een GRID-IT organizer: met elastieken worden al je accessoires op hun plaats gehouden en zwerft niet alles meer los in je tas. Handig!

Luckies Smartphone Projector Beamer

Ken je dat? Je wilt een filmpje of foto laten zien aan een hele groep, maar het scherm is te klein om het aan iedereen tegelijk te tonen. Met de Smartphone projector kun je heel gemakkelijk je mobiele filmpjes projecteren op een muur. Zo transformeer je de kantoorruimte snel om tot een kleine bioscoopzaal (of de baas daar blij mee is, dat is natuurlijk een tweede.)

Leuke tip: maak een (afscheids- of felicitatie-)filmpje van jou en je collega’s, speciaal gemaakt voor die ene collega en speel deze af op de projector.

collage collega

Bier Brouw Kit

Vergeet die standaard biergeschenkpakketten! Hoe leuk is het om die bierliefhebber zelf zijn bier te laten brouwen? Met deze Bier Brouw Kit maak je eenvoudig je eigen bier. En smaakte het biertje naar meer? De set is gewoon weer her te gebruiken. Cheers!

Radius Tree of Charge Oplaadstation

Hoe leuk is deze ‘Tree of Charge’? Zoals de naam al doet vermoeden, kun je je telefoon, tablet of MP3-speler opladen, terwijl de adapters onder ‘de wortels’ verstopt zijn. De groene boom staat niet alleen heel erg leuk op je bureau, maar kun je ook gebruiken als magnetisch bord of om oordopjes en sleutels aan op te hangen. Nu maar hopen dat die ene collega aan je bureau grenst, zodat je er af en toe ook stiekem gebruik van kunt maken.

Image Credits: Pixabay.

What do you think?

Chocotelegram

Internetsensatie voor kinderen; Feisty Pets