in , ,

5 leukste cadeaus voor de juf

Als juf weet ik hoe het is om cadeautjes te krijgen van je leerlingen. Wat ik het allerleukste vind om te krijgen lees je hier in mijn top 5 cadeaus voor de juf. Misschien ook iets voor jouw juf of meester?!

Top 5 cadeaus voor de juf

1. Agenda

Juffen hebben een agenda nodig en bij yoursurprise.nl kan je nu je eigen agenda maken met foto’s. Mij lijkt het erg leuk om een agenda te hebben met een mooie foto’s van mijn klas!

2. Schrijfmap

Ik hou van cadeautjes die ik goed kan gebruiken. Zo ook deze schrijfmap. Op de voorkant kan je een mooie foto laten zetten en in de map zelf is ruimte voor een pen. Er worden ook 50 a4tjes meegeleverd zodat de juf alles kan opschrijven. Misschien krijg je door dit cadeau wel een mooie brief als bedankje!

3. Schooltas

Ik neem veel spullen mee naar huis en die moeten dan ook weer terug naar school. Een tas is dan super handig en het leuke is….. ook hier kan je een foto op laten zetten! Een leuke herinnering voor mij en zo kan ik nog altijd aan je denken.  Zeker een aanrader asl een van de vele cadeaus voor de juf.

4. Wandkalender

In de klas gebruik ik vaak een kalender. “Welke dag is het vandaag? En staat er iets speciaals te gebeuren vandaag?” Alle uitjes/acties/leuke dingen schrijf ik op de kalender. Daarom lijkt het me ook erg leuk om deze kalender te gebruiken. Hij is extra groot zodat hij in de hele klas zichtbaar is. Verder kunnen er 13 foto’s in. Elke maand dus een nieuwe foto!

5. Lekker snoepen

Het is natuurlijk altijd leuk om te snoepen, maar met dit gepersonaliseerde snoepblik wordt het lekker en leuk! Ze hebben verschillende soorten snoep, waaronder gemengde drop. Erg leuk, tenslotte zit het schooljaar d’rop!

What do you think?

Review: Zwangerschapsboek voor vrouwen

Review: wallprints van Printcandy.nl