in

5 meest waardevolle cadeaus voor een bruiloft

‘First comes love, then comes marriage.’ De perfecte jurk, de eerste dans, kerkbelletjes, een emotionele speech… Alles moet perfect zijn op de trouwdag van een naaste vriendin of familielid. Daar hoort natuurlijk het perfecte cadeautje bij. Bij trouwartikelen.nl en trouwen-feestartikelen.nl kun jij het perfecte trouwcadeau vinden. Kijk hieronder voor een top 5 trouwcadeaus.

5. Badjassen

Luxe badjassen voor hem en haar is het perfecte bruidscadeau. Deze badjassen zijn van een luxe, warme stof gemaakt. Leuk: Op de borstzakjes staan de teksten: Mr. en Mrs.

4. Champagneglazen Diamond ring

Toast samen op het getrouwde leven met deze mooie champagneglazen. Het leuke van deze glazen is dat ze worden aangeleverd met chocoladebruine satijnen strikken. Om het cadeautje een persoonlijk tintje te geven, kun je de glazen laten graveren.

3. Wijnflessticker Cherry Blossom

Geef het gelukkige stel een exclusieve persoonlijke wijnfles. Koop je favoriete wijn en plak daarop deze, speciaal voor het bruidspaar ontworpen, wijnflessticker met een unieke tekst.

2. Snoepjes Just Married Zilver

Wil je als bedankje een lekker cadeautje meegeven? Laat dan de meest heerlijke snoepjes bedrukken met een unieke tekst. Zo kun je kiezen uit zilveren snoepjes met de tekst ‘Just Married’. Erg mooi en nog lekker ook.

1. Album Roslyn

Elke bruiloft moet op foto’s worden vastgelegd. Deze bijzondere momenten wil je namelijk nooit vergeten. Geef daarom een prachtig album cadeau zodat deze bijzondere momenten in een album kunnen worden opgeborgen. Het album is gemaakt van 100% natuurlijke materialen en handgemaakt papier.

What do you think?

Een bloemetje voor je secretaresse!

Thee cadeaus voor moederdag!