in

Cadeaus voor grote broer!

JAAAAA! Mijn vriendinnetje is zwanger. En wat is het leuk als haar zoontje (die toevallig op precies dezelfde dag als mijn middelste is geboren) vertelt dat hij grote broer wordt. Wat is hij trots zeg. Ik weet nog dat wij mijn twee oudste op sinterklaasavond, inmiddels twee jaar geleden, mochten vertellen dat zij grote broers zouden worden. De grootste glimlach, van oor tot oor. Dus voor die grote trotse broer moeten we een cadeautje gaan zoeken.

T-shirt

Iedereen mag het weten, dus een t-shirt waar het in grote letters op staat is dan natuurlijk erg leuk. Bij simply colors kun je het shirt helemaal naar eigen wens ontwerpen. Korte mouw, lange mouw, de kleur van het shirt, lettertype, maar je kunt ook kiezen om een afbeelding erbij te plaatsen. Super leuk!

Een boek

Grote broer worden is natuurlijk ook een spannende tijd. Mama is niet lekker en het wachten op de baby duurt erg lang. Met een leuk boek over de serieuze taak van grote broer is dan wel erg leuk, als voorbereiding. Bij de boekenwinkel vind je verschillende boeken met elk hun eigen verhaal.

Een knuffel

Wat ook een leuk cadeau is voor de grote broer is een leuke knuffel. Als je de knuffel aan hem geeft kun je er bij vertellen dat hij er maar goed voor moet zorgen totdat de baby er is. Daarna kan de baby er misschien wel mee knuffelen. Erg leuk om een foto van de grote broer of misschien van de echo er op te plaatsen.

Toet Toet!

Natuurlijk is een mooi, groot en stoer cadeau alleen voor hem ook leuk om te geven. Ten slotte gaat de aandacht al veel naar mama en de aanstaande baby toe. Een cadeau alleen voor hem is dan ook een goed idee. De toet toet collectie van V-tech is een echte aanrader. Ze hebben er uren speelplezier van.

 

Met dank aan Jenny!

What do you think?

Written by eenkadovoor

Hoe je NIET moet reageren op een kado wat je niet leuk vindt!

Webshop van de week; The Best Box