Maart is net begonnen en de kou zullen we voorlopig nog wel even blijven voelen. Reden genoeg de keuken tot een waar paleisje om te toveren en aan de slag te gaan. Bij cook&co.nl kan je voor alle keukengerei terecht. De leukste cadeautjes vind je hier!

Kaasset Life 3-delig Boska

Maak jij graag hapjes klaar? Dan is een goede kaasset onmisbaar! De kaasset is 3-delig en bestaat uit een kaasmes, een cheesy mes en een parmesan mesje. Deze keukenprinses snijdt haar kaasjes nu in stijl.

Taartplateau Blond Amsterdam

Voor de keukenprinses met een liefde voor taarten zorgt het vrolijke, kleurrijke en vooral prachtige taartplateau van Blond voor een perfecte sfeer. Het plateau is ideaal voor een intensieve en gezellige kletssessie. Onmisbaar in de keuken en een superleuk cadeau.

Sapcentrifuge met Sapkan Proficook

Ben je een supergezond keukenprinsesje? Dan is deze sapcentrifuge super‘handy’. Maak in een handomdraai verrukkelijke fruit- en/of groentesapjes. Gezond zijn is nog nooit zo leuk geweest. Dat maakt het een smakelijk cadeautje.

Fast, Fresh and Simple Donna Hay

Handige tips voor snelle, prachtige maar vooral lekkere recepten gebundeld door de Australische voedselstylist Donna Hay. Uren bedenken wat je wilt klaarmaken is dus met dit kookboek niet meer nodig.

Kruidenbak Herb Garden Grijs

Ben jij een keukenprinses met groene vingers? Met deze prachtige Herb Garden kan jij je eigen kruiden kweken. Het kruidenbakje ziet er prachtig uit en geeft de keuken een sfeervolle uitstraling. Geef een schattig minituintje cadeau.

Met de prachtige, handige en stijlvolle producten van cook&co.nl is kwaliteit gegarandeerd. Met een cadeautje van Cook&Co ontvang je altijd een glimlach en daar doe je het voor. Bestel nu! Wat is jouw favo product van Cook&Co? Ik ben benieuwd!