Wil jij jouw allerliefste moeder verrassen met een lief cadeau? Of wil jij een vriendin verrassen, die net moeder is geworden? Mamakado heeft een heleboel mooie sieraden voor moeders!

Zilveren ring met geboortestenen

Een prachtige ring waar je maximaal 4 steentjes in kunt zetten. Één steentje staat voor een geboorte. Hoe de ring er precies uitziet hangt af van het aantal steentjes dat je er in laat zetten. De kleur van het geboortesteentje hangt af van de maand, elke maand heeft zijn eigen kleur steen. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon zelf de kleur kiezen!

Oorbellen met kristalletjes

 

Mooie ronde oorknopjes die bezet zijn met kleine Swarovski steentjes. De oorbellen zijn echt zilver en maar €9,95. Dit cadeau wordt verpakt in een luxe pillow-box, het doosjes is erg feestelijk zodat je het meteen cadeau kunt geven! Super handig toch?!

Bedelarmband

De basisarmband is €29,95, dit is gewoon een basis zilveren armband. Aan deze armband kun je bedels naar keuze hangen. Er kunnen een heleboel bedels aan. Je kunt bijvoorbeeld een bedel met een steentje, een letter of een kleine tekst er aan hangen. Je kunt de armband in drie verschillende maten bestellen, zodat de armband niet te groot of te klein is! Bestel je tegelijkertijd de bedels, dan monteren ze die standaard (en zonder extra kosten) aan je armband.

Waarom shoppen bij Mamakado?

Je kunt 100% veilig betalen via een beveiligde verbinding en je krijgt exclusieve sieraden van de hoogste kwaliteit. Gepersonaliseerde of andere mooie sieraden om cadeau te doen aan moeders. Er is een uitstekende en snelle service. Bij één of meerdere producten is je bestelling verpakt in een feestelijke en luxe verpakking.