0
Vaderdag

Cadeaus voor vader en zoon

Wil jij je zoon binnenkort verrassen met een leuk en origineel cadeau? Geef dan eens iets wat hij samen met zijn vader kan doen voor een echt stoer mannendagje! Op eenkadovoor.nl zijn een heleboel leuke cadeaus voor vader en zoon samen te vinden. Ook leuk om jouw vader mee te verrassen als Vaderdagkado. Om je alvast wat inspiratie te geven, hebben we de leukste alvast voor je op een rijtje gezet:

Da Vinci Catapult

Voor iedereen vanaf 12 jaar die geïnteresseerd is in geschiedenis en wapens, is er nu het bouwpakket van Leonardo Da Vinci’s katapult. Dit bouwpakket is makkelijk in elkaar te zetten met behulp van de uitgebreide gebruiksaanwijzing en eenmaal opgebouwd, kan de katapult ook echt gebruikt worden! Een leuk en leerzaam cadeau, dat zorgt voor een gezellige bezigheid voor vader en zoon samen!

Army experience

Is jouw zoon avontuurlijk ingesteld? Geef hem dan een cadeaubon voor de Army experience, waarmee hij samen met papa in een echte legertruck kan rijden! Met deze bon worden vader en zoon allereerst verwelkomt met een gratis kopje koffie of thee en krijgen ze vervolgens een rondleiding door de voertuigenloods, waar ze oude legervoertuigen kunnen bewonderen. Tot slot mogen ze zelf een ritje maken in een voertuig naar keuze. Er mogen tot zeven familieleden of vrienden meegenomen worden op deze leuke dag, wat de army experience meteen ook geschikt maakt voor een dagje uit met het hele gezin!

Bestuurbare helikopter

Een echt stoer mannencadeau voor jong en oud, is een bestuurbare helikopter. Op de webshop van RC Helicopters vind je modellen voor zowel beginners als gevorderden, voor zowel buiten als binnen en van klein tot extra groot. Voor iedereen is er dus wel een geschikte helikopter te vinden. Gegarandeerd urenlang bouw- en speelplezier voor vader en zoon!

Tuinkabelbaan

Een cool cadeau voor mannen met een ruime tuin die houden van spanning en snelheid, is een kabelbaan voor in de tuin! Je zoon zal het fantastisch vinden om hangend aan een kabelbaan vanuit zijn boomhut naar de tuin te abseilen. De kabelbanen zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar en ze worden geleverd met alle benodigdheden en instructies, zodat ze snel en eenvoudig bevestigd kunnen worden aan bomen of palen. Wedden dat je met dit cadeau ook bij vaderlief het kind weer naar boven haalt? Samen zullen ze het grootste plezier hebben!