Ik ben de afgelopen weken zo druk geweest met het zoeken naar het perfecte cadeau voor mijn vriend, dat ik mijn vaders verjaardag en Moederdag helemaal vergeten ben. Mijn vader is 9 mei jarig en Moederdag valt op 12 mei. Ik heb op dit moment cadeaustress, als ik het zo mag noemen. Voor mijn vader heb ik wel een beetje inspiratie, maar voor mijn moeder niet. Het is eigenlijk best raar hoe kieskeurig wij mensen zijn als het gaat om cadeaus kopen. Het moet iets zijn wat bijzonder is, uniek is.. Iets wat niet zomaar vergeten mag worden.

iboardPapa’s perfecte cadeau

Voor mijn vader had ik een perfect idee. Hij is helemaal verliefd op zijn iPad, maar heeft vaak nog wel moeite met het typen. Hij typt vaak worden verkeerd, omdat zijn vingers te groot zijn. Toen ik dat idee in m’n hoofd had ben ik meteen gaan zoeken naar een iPad keyboard case en ik vond er meteen één op Megagadgets.nl. Wat een geluk heb ik weer zeg. Met de iPad keyboard case kan mijn vader zijn iPad in een volledige laptop laten veranderen met de geweldige iBoard!

Door de geïntegreerde bluetooth toetsenbord dat te verbinden is met de iPad, kan mijn vader veel beter typen. Ideaal voor hem, want dan zal hij minder of geen fouten meer maken. Dankzij de hele mooie iPad keyboard case kan je de iPad ook gebruiken als een gewone standaard voor de iPad. Op die manier worden video’s en foto’s bekijken een stuk leuker. En buiten dat word de iPad ook nog eens omgetoverd in een geweldig mooie laptop! Wat zal mijn vader blij zijn met dit prachtige cadeau.

Inspiratie

Voor Moederdag moet ik nog wel iets langer doorzoeken. Ik weet niet wat ik haar moet geven. Een ontbijt op bed, dat sowieso! Maar voor cadeaus vind ik het heel moeilijk voor haar. Kleding of schoenen ga ik niet halen voor haar, want onze smaken verschillen heel erg. En ik hou niet echt van haar smaak, dus dat wordt lastig als ik naar kleding voor haar moet gaan zoeken. Ik ga maar eens verder rondkijken op internet en hopen dat ik net zoveel geluk heb bij het cadeau voor mijn moeder als bij mijn vader.

Liefs,
Dominique