in , ,

Een geweldige cadeautip: de buikband

Als je zwanger bent, ben je daar natuurlijk erg trots op! De buikband is perfect voor zwangere vrouwen die hun buikje willen laten zien. Want ook tijdens je zwangerschap wil je er mooi en trendy uitzien.

Voor ieder wat wils

Buikbanden heeft voor ieder wat wils. Van gepersonaliseerd tot versierd met Swaroviski steentjes: het kan allemaal! Je kan de buikbanden met verschillende kledingstukken combineren en ze op verschillende manieren dragen, zodat jij elke dag een unieke look kan creëren.  Zelfs na een paar weken kan je er al een gaan dragen zodat je buikje nog mooier geaccentueerd wordt.

Steeds populairder

Vroeger was de buikband maar een lelijk stuk stof om je baby mee te ondersteunen. Tegenwoordig wordt de buikband steeds populairder en worden ze ook steeds modieuzer. Naast steun die een buikband kan bieden is het een trendy manier om je baby zich op een verantwoorde manier te laten ontwikkelen, terwijl je er zelf leuk uit blijft zien. De buikband is erg leuk om te geven maar ook om te krijgen! Het is een zeer origineel cadeau waar je prima mee voor de dag kunt komen.

Buikband met tekst

Hieronder zie je een voorbeeld van een buikband met een grappige tekst erop gedrukt.  Teksten zoals ‘Little rockstar inside’ of ‘Hollands Next Top Baby’ zijn erg leuk. Op de buikbanden met print staan leuke printjes, zoals een uiltje, eekhoorn of bloemen. Altijd handig, als je zelf even geen inspiratie hebt!

Persoonlijke buikband

De persoonlijke buikbanden zijn buikbanden die al een eigen ontwerp hebben, maar door je eigen naam of de verwachte geboortedatum erop te laten drukken worden ze net even persoonlijker: de ‘Made by..’ buikband is daar een leuk voorbeeld van. Toch helemaal zelf je eigen buikband ontwerpen? Dat kan ook: een kleurtje uitkiezen, je eigen tekst erop zetten en misschien nog een paar leuke figuurtjes en klaar is kees!

What do you think?

De leukste cadeaus voor een collega

4 fair trade cadeaus om te schenken