Iedere week spotten wij de leukste cadeautips; in binnen en buitenland. Graag geven wij je een overzicht; deze week de cadeautips van week 43

Tijdschrift met gratis cadeaukaart

Herfst; de ideale tijd om lekker binnen te zitten. Fijn op de bank met een kopje thee én jouw favoriete tijdschrift! Ook leuk om cadeau te geven natuurlijk en misschien mag je het tijdschrift dan ook nog wel lenen 😉 Een tijdschrift cadeau geven is nu trouwens extra leuk. Tijdelijk ontvang je ook een  GRATIS vtwonen cadeaukaart t.w.v. 15,-. Dat is extra voordelig lezen in jouw nieuwe interieur. Deze actie is slechts tijdelijk geldig dus profiteer snel!

Originele cadeaus

Ken jij Etsy al? Als je op zoek bent naar een krafty cadeau, dan moet je hier zeker eens een kijkje nemen. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel iemand die het verkoopt; en dat maakt het zo leuk!

Surprises maken

Voor je het weet is Sinterklaas weer in het land; tijd voor cadeautjes en surprises! Om eerlijk te zijn is dat laatste niet zo aan mij besteed; ik kan het gewoon niet zo goed. Maar geen nood; ik kwam de Surprise winkel tegen! Hier bestel je een bouwpakket voor jouw surprise; ideaal! Ok, je moet hem nog wel zelf maken; maar het wordt er wel een stuk makkelijker door.