De communie is een bijzonder moment wat niet ongevierd voorbij mag gaan. Daarom hebben wij bij eenkadovoor.nl de leukste cadeaus voor een communie in de prijscategorie van 10 tot 25 euro! Lees dus snel verder!

Communie doos

De communie is voor Katholieken een heilig en bijzonder moment. Alle herinneringen zijn daarom ook mooi als ze bewaard blijven.  Met de communie doos van GeboorteExpress bewaar je alle die mooie momenten en aandenkens voor later. Zo kan je later terug kijken op die bijzondere dag. De doos is zowel voor jongens als meisjes te koop en is geheel personaliseerbaar! Een unieke doos voor een unieke gelegenheid dus!

 

Versiering

Na de communie is het leuk om de speciale gelegenheid na te vieren.  Leuke versiering voor thuis is daarom ook een must! Er zijn verschillende, mooie versiering om deze dag extra leuk aan te kleden. Zo heb je met de grote gevel vlag al een mooi begin! De wit en zilveren vlag is een mooie decoratie, gemaakt van polyester! Voor tijdens het eten zijn de speciale servetten en placemats erg leuk.  En je maakt het feestje helemaal af met de ballonnen voor deze gelegenheid. Benieuwd wat er nog meer te koop is qua decoratie, bezoek onze website dan eens hier, want er is nog veel meer te vinden!

 

Uitnodiging

Een bijzondere dag vier je samen natuurlijk. Voor je communie is dat niet anders. Nodig daarom je vrienden en familie uit om deze memorabele dag  met deze uitnodigingen van feest winkel artikelen. De kaarten zijn wit en zijn mooi bedrukt en worden per acht geleverd. Ook worden eer enveloppen bij geleverd.  In de kaart zelf is er ruimte om zelf een handgeschreven bericht te schrijven, dus je hebt niet te maken met standaard, saaie uitnodigingen, maar lekker origineel. Ideaal dus!