november cadeautips eenkadovoor
in

Ben jij klaar voor november? Hier kun je zeker niet zonder …

Winter is coming. Dat vind ik heerlijk om te zeggen, maar stiekem alleen maar omdat ik groot Game of Thrones-fan ben. Winterfan, not so much. Skifan, dat dan weer wel, maar het liefst in combinatie met een lekker warm zonnetje en perfecte sneeuw. Goed. November is de laatste maand van de herfst, de ideale maand dus om je voor te bereiden op wat er komen gaat: veel kou, maar ook veel neerslag. Hoewel de herfst het natst is, regent of sneeuwt het lánger in de winter. Wel 195 uur achter elkaar in totaal. Boehoe. Wat heb je dan wat mij betreft nodig om klaar te zijn voor november? Dit zijn natuurlijk ook 4 ideale, betaalbare cadeautips om te geven deze maand:

1. Een dekentje

Natuurlijk staat het dekentje op #1. Je steun en toeverlaat in de koude maanden. Het dekentje waar je ‘s avonds voor de televisie onderkruipt en hetzelfde dekentje als waar je het liefst het hele weekend niet onder vandaan komt. Wol of fleece is altijd lekker warm. Wat dacht je van een lief, warm en fuzzy plaid.

2. Een favoriete wintersnack

Of je nu een hagelbui op je dak krijgt terwijl je geen paraplu bij je hebt of de ijskoude wind dóór je jas heenblaast. De gedachte aan je favoriete wintersnack die thuis op je wacht maakt een hoop goed. Vul zelf maar in. Wat is jouw favo snack in de winter? Ik kan niet kiezen uit warme chocolademelk met slagroom, truffelpepernoten en marsepein (het liefst in bizarre vormen). Je moet jezelf toch belonen voor het trotseren van het winterweer?

 

3. Een hittepit of kruik

Koude voeten: de horror. Koude kakkies en koude nachten in het algemeen zijn passe met een hittepit of kruik. Ouderwets? Welnee joh, de kruik is de nieuwe musthave. Ik heb wel van een van m’n vriendinnetjes geleerd dat je een kruik moet kopen met een warme hoes, anders lig je midden in de nacht tegen een afgekoeld stuk plastic aan te knuffelen: not so much fun.

4. Een warme sjaal

Ik ben een koukleum en kan dan ook echt NIET zonder een sjaal. Het liefst nog in combinatie met handschoenen en een muts. Gelukkig kan een sjaal je outfit ook heel snel opleuken en zijn (de meeste sjaals) niet duur in de aanschaf. Afwisselen kan dus zeker! Heb je nog geen sjaal om in weg te kruipen bij koud weer? Je bent nog op tijd! Wordt het er eentje met kleurtjes die je overal bij kunt dragen  of toch de veilige zwart-witte variant?

Natuurlijk kan ik nog wel even doorgaan met een zonnebank abonnementje, warme sokken, een stapel goede films en een huispak.

Wat heb jij nodig om november te kunnen trotseren?

Image Credits: Pixabay.

What do you think?

Relatiegeschenken, een manier om top of mind te blijven

Winnaars Nederlandse Spellenprijs 2019