Cadeautips; ook deze week hebben wij ze voor je gespot! We zagen ze in een nieuwsbrief, in een ander blog of gewoon op onze eigen website. Lees je mee?

Kerst voordat het kerst is

Waar kun je beter de kerstsfeer proeven dan in Duitsland?! Slenter langs de vele versierde kerstkraampjes en geniet van de compleet in kerstsfeer ondergedompelde steden Düsseldorf of Oberhausen. En nu kan je gewoon in 1 dag op en neer naar de kerstmarkt! Slechts €19,95

Kerst minicruise

Ga je liever naar Engeland? Dat kan ook; kies voor 3- of 4-daagse Kerstcruise met DFDS naar Newcastle met Groupon.  Aan boord stappen van de luxe cruiseferry met DFDS is een goed begin van jullie weekendje weg. Het schip vaart in de namiddag naar Engeland, terwijl jullie ontspannen avond begint. Gekozen voor de Minicruise met diner-optie? Dan schuiven jullie aan in het a-la-carte Blue Riband Restaurant voor een 3-gangendiner.

Jack Daniels sauzen

Voor echte stoere mannen; originele Barbecue sauzen van Jack Daniels in maar liefst 3 verschillende smaken. Dus inderdaad; met alcohol! De sauzen zijn bij uitstek geschikt voor de barbecue maar ook te gebruiken als dipsaus. Dit is de ultieme saus voor iedere barbecue en whisky liefhebber. De 3 verschillende soorten hebben elk hun unieke smaak . Voeg een beetje extra kick toe met de chili variant, een rooksmaak met de smokey of geniet van een milde smaak met de Original. Welke kies jij?