Het is voor ons, vrouwen, nooit zo moeilijk om te zeggen wat we leuk vinden en graag willen hebben. Ook is het voor ons niet zo moeilijk om een leuk cadeautje te bedenken voor de verjaardag van een vriendin, zus of je moeder. Bij veel mannen ligt dit helaas een stuk ingewikkelder. Jongens en cadeautjes. Niet altijd een goede combi. Ik heb me de afgelopen weken in het zweet gewerkt om een geschikt cadeau te vinden voor mijn vriendje. Met resultaat!

JA! nee..

In mijn zoektocht naar een leuk cadeau voor mijn vriend zijn 18e verjaardag, ben ik heel wat keren enthousiast geweest over ideeën om vervolgens toch verder te zoeken. Perfectionistisch als ik ben, was niets goed genoeg. Daarbij zocht ik iets wat hij echt leuk zou vinden: en de vraag ‘Wat wil je voor je verjaardag’ wilde ik beslist niet stellen. Hierbij een kleine greep uit de ongeveer 100 opties die ik heb overwogen.

Een aantal ideeën die ik had:

1. Een weekendje weg. Dat vind ik nog steeds een erg leuk idee. Maar aangezien we over twee weken al een weekend weg gaan, is het een beetje dubbelop.

2. Een Josh armband. Deze geweldige, echt hele mooie, leren armband zat al in mijn winkelmandje toen ik besefte dat hij waarschijnlijk geen armband gaat dragen.

3. FIFA 15. Want welke jongen maak je hier niet blij mee? Mijn jongen dus.. want via een gemeenschappelijke vriend hoorde ik dat hij die game een paar dagen ervoor zelf had gekocht.

 

Resultaat

Na een paar teleurstellingen heb ik toch besloten om verhaal te gaan halen bij mijn vriend. Natuurlijk niet met de vraag ‘Wat wil je nou hebben?!’ Heel subtiel heb ik het onderwerp aangesneden en kwam ik erachter dat het enige wat hij nog graag wilde hebben een nieuw horloge was. Het is echt een kwestie van smaak wat voor horloge je mooi vindt en daarna ook echt gaat dragen, Daarom hebben we samen een mooi horloge uitgezocht. Heel jammer dat de verrassing hiermee weg was maar hij heeft wel een cadeautje die hij erg leuk vindt en ook echt gaat dragen!