in

Cadeautjes voor de allerkleinste!

Als je een cadeautje moet shoppen is een cadeautje kopen voor een baby toch wel het leukste. Alles is zo klein en schattig. En er is zoveel keus dat het niet altijd bij één cadeautje blijft.

Knuffeldoekjes

Iedere baby heeft zijn of haar lievelingsdoekje of knuffel of gecombineerd het knuffeldoekje. Deze schattige doekjes zijn er in diverse varianten met Nijntje, Woezel en Pip of zelf al voor de allerkleinste voetbalfan. Op de doekjes kan je de naam van de baby laten borduren. Dat kan in verschillende kleuren zoals donkerblauw, rood, babyblauw, lime of turquoise.

 

 Cadeaumanden

Als je geen keuze kunt maken uit al dat leuks koop je toch een cadeaumand. Er zijn diverse manden met knuffels, slofjes, slabbetjes, rompertjes en mutsjes. De naam van de baby kun je op de meeste artikelen laten bedrukken dus dat maakt het cadeau nog persoonlijker.

 

Luiertaart

Dat een baby veel luiers gebruikt dat weet iedereen daarom is het leuk om de kersverse ouders alvast te helpen met een voorraadje. Deze taart bestaat uit twee lagen luiers met daarbovenop een tutdoekje voor de allerkleinste.

 

Kraamboeket

Het is weer eens iets anders dan een bos bloemen. Dit kraamboeket bestaat uit vijf luiers een tutdoekje, een blauwe romper en een blauw mutsje. En de moeder wordt natuurlijk ook niet vergeten, want voor haar zitten er twee verzorgingsproducten in en een lekkere bad spons.

 

Lekker warm hoofdje

Bij de geboorte krijgt de baby direct een schattig mutsje op en dan is het natuurlijk leuk als daar de naam van de kleine opstaat. De mutsjes zijn verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren. Ze zijn er van 0-3 maanden maar ook voor 3-6 maanden.

 

Raamsticker

Met deze raamsticker kan je iedereen laten zien dat je dochter of zoon is geboren. De sticker is verkrijgbaar in 13 verschillende kleuren en je kunt zelf de tekst bepalen.

Natuurlijk zijn er veel meer cadeaus voor de pasgeborene verkrijgbaar. Pas op dat je de baby nu al niet teveel verwent!

What do you think?

Written by Tessa Droge

Kado's ontvangen maar vooral geven is altijd leuk maar er over schrijven is nog leuker. Mensen voorzien van de juiste informatie en enthousiast maken om een kado te kopen. Daarom ben ik als reviewer terecht gekomen bij eenkadovoor.nl. Ik ben een jongedame die naast haar drukke baan als directiesecretaresse vooral veel op het internet te vinden is om te onderzoeken en te proberen. Ik hoop dat ik jullie kan overhalen om de leukste kado's te vinden op eenkadovoor.nl.

Jubileumcadeau: champagne!

Thank you!