in , , , ,

Cadeautjes voor de eerste verjaardag

De eerste verjaardag van een baby, het is er één om nooit te vergeten. Maar wat geef je een kindje voor zijn eerste verjaardag? De leukste cadeautjes heb ik voor je op een rijtje gezet. Succes gegarandeerd!

Toet toet auto’s

Alle kinderen die ik ken zijn gek op deze auto’s. Vrolijke voertuigen met korte melodietjes. Ieder autootje heeft zijn eigen grappige zinnetjes. Ik weet zeker dat er een lach op het gezicht van de eenjarige verschijnt als hij dit uitpakt!

Nijntje verstoppertje spelen

Jij verstopt Nijntje en je kindje moet hem gaan zoeken. Vonden ze eerst kiekeboe al geweldig. Nu kan je een stapje verder gaan met dit speelgoed. Nijntje roept “ik ben hier” zodat je kind weet waar hij moet zijn. Verstoppertje spelen verveelt nooit!

Zoef Zoef Dieren Boomhuis

Een kleurrijke boom met veel interactieve mogelijkheden. Hij wordt geleverd met patty panda die net als de toet toet auto’s kan praten, leuke melodietjes laat horen en lichtjes laat zien. Het leuke van dit speelgoed is dat er zoveel te ontdekken valt, dat hij er urenlang zoet mee is!

Woezel en Pip loopwagen

Deze wagen is leuk voor kindjes die lopen/proberen te lopen en ook voor kindjes die nog alleen maar zitten. Er is zoveel te zien en te pakken. Draaien, omslaan, in doen, rollen, etc. Alle motorische handelingen komen aan bod. Ik weet zeker dat je kindje hier trots mee rond gaat lopen. Hij ziet er ook gewoon erg leuk uit.

What do you think?

4 fair trade cadeaus om te schenken

Vijf afgezaagde cadeaus om te krijgen