Het is bijna weer carnaval. De tijd van grappen en grollen uit te halen. Wij bij eenkadovoor zijn gek op die gezellige tijd en hebben daarom een lijstje voor je gemaakt met de leukste gadgets voor carnaval. Lees dus snel verder!

Tattoo

Ik krijg thuis geregeld te horen “Yaël, als jij ooit een tattoo neemt mag je dit huis niet meer in!” Dit lijkt mij dus de ideale manier om m’n ouders een hart aanval te bezorgen. Met deze coole tattoo sleeves is het net alsof je een echte tatoeage op je armen hebt.
De sleeves zijn gemaakt van nylon, een soort panty-achtig materiaal. Alleen aan de dunne stiknaad kan je zien dat de tattoo’s niet echt zijn, maar van een metertje afstand of meer, lijk je net een stoere zeebonk. Leuk als grap of tijdens carnaval bijvoorbeeld! Eens kijken of m’n moeder reageert…

 

Blinkende armbanden

De Blink Bandz zijn leuke siliconen polsbandjes in vrolijke kleuren. De twee heldere LED lampjes lichten op bij elke beweging. Super leuk voor kinderen, feesten of zelfs voor buitenactiviteiten zoals fietsen of hardlopen in de avond. De bandjes zijn gemaakt van rubber en stretchen dus gemakkelijk mee. Leuk voor jong en oud. Deze toffe armbandjes zijn ter verkrijgen in de kleuren groen, roze, oranje, zwart, wit of blauw. Dus doe de Blink Bandz om and shine!

 

Dikke worstelaar

Een leuk verkleed idee: het opblaasbare sumopak is één van de geekste en grappigste kostuums die er zijn. Transformeer jezelf tot een heuse sumo worstelaar met een druk op de knop, dankzij de ingebouwde ventilator. Van een dunne spriet naar Super Sumo worstelaar in enkele seconden! Met dit sumopak steel je gegarandeerd de show op elk feestje! Dit is dus eigenlijk een must-have voor tijdens de carnaval dagen. Het pak is meerdere malen te gebruiken, dus je hebt er lang plezier van!