Het hoort erbij; het nieuwe jaar in luiden met champagne! Het is al jaren traditie, en dat zal het nog wel even blijven. Deze luxe drank is ook erg leuk om cadeau te geven. Bij YourSurprise hebben ze verstand van de beste champagnes, lees dus snel verder en toost je het nieuwe jaar in!

Frisse kwaliteit!

De keuze bij YourSurprise is groot! Voor iedereen is er wel wat te vinden. Houdt jij nou van de elegantie en kwaliteit, dan is Moët & Chandon iets voor jou. Deze champagne staat bekend om zijn frisse en zachte smaak met citrus tonen. Ook klassiek is Baron Fuenté, gemaakt van de beste Franse druiven. Zoek je iets frisser? Dan raden wij je de Piper Heidsieck aan, met de bekende citrus/appel smaak met lange afdronk. Voor de appelsmaak liefhebbers is Palau Gazo Cava de beste keus, met haar zachte en ronde afdronk. Voor de echt zuivere smaak is Stoffel Cremant een mooie keus, omdat deze bekend staat om haar mix van licht wit fruit met bloemen aroma’s. Ben je opzoek naar echt iets bijzonders? De champagne expert van eenkadovoor de Pol Roger aan. Deze Franse schone is fruitig met een vleugje noten en honing, wat het één van de meest unieke champagnes in haar soort maakt!

Glazen

Champagne drink je niet uit een wijn, cola of bierglas, maar netjes uit champagne glazen. Bij YourSurprise kan je prachtige glazen met jouw tekst erop laten graveren. Zeker weten dat de glazen voor een unieke uitstraling op tafel zorgen! De glazen zijn leuk voor thuis, maar ook om cadeau te doen! Ideaal als herinnering aan een trouwerij, diploma uitreiking of een originele wijze om iets te zeggen.

Voor de kinders

Nog geen 18, maar wel gezellig willen mee borrelen? Dan is deze “Kinder” Champagne een perfecte uitkomst. Met een lekkere fruit smaak en bubbels maak je er toch een feestje van! Proosten maar!