chocolade
in

Heerlijke chocolade van de Wereld van Snor

Ken jij de Wereld van Snor al? Dat is de uitgeverij van onder andere Relax Mama en Love Mama (aanraders!). Wist je dat ze ook heerlijke chocolade hebben, in een leuke cadeauverpakking. Wij mochten er een proeven! Lees je mee?

Lekker cadeautje

De chocoladerepen van de Wereld van Snor zijn echt een cadeautje om te geven. Natuurlijk kun je er ook best een aan jezelf geven, maar het is nog leuker om iemand te verrassen met zo’n leuke en lekkere reep chocolade. Toen ik de reep kreeg dacht ik als eerste ‘wow, dat is een grote reep chocolade!’ Ik had hem alleen op een foto gezien en ik dacht eigenlijk dat het een gewoon maatje was. Maar dat is het dus niet, hij is 200 gram en daardoor heb ik het gevoel dat je echt een cadeau geeft.

Meer dan een reep

Daarbij is de reep chocolade van De Wereld van Snor veel meer dan een reep chocolade! Maar er is meer, je kunt de reep ook personaliseren!  Er zitten ‘gaatjes’ in het doosje waar je de inlegger doorheen kunt zien. Aan de voorkant van de inlegger is de boodschap ‘Bedankt’, ‘Hoera’, ‘Sterkte’, ‘Relax’ of ‘Merry-X-mas’ gedrukt en op de achterkant kun je je eigen tekst schrijven. En als je hem omdraait, dan zie je deze tekst in plaats van de standaard tekst! Je kunt maximaal negen letters/ tekens op de inlegger gebruiken, zoals ‘zet ‘m op’ of ‘Martine’.
Dat is nog niet alles; als extra leuke toevoeging kun je de inlegger als boekenlegger gebruiken, zo blijft jouw boodschap dus ook nog lang bewaard!

chocolade2

Lekkere chocolade

Het is dus een reep chocolade van 200 gram; en de chocolade is heerlijk! Logisch, hij wordt in Nederland gemaakt door Martin en zijn zeven zussen. Beetje jammer dat de namen van zijn zussen niet op de verpakking staan 😉 De chocolade is al een jaartje te verkrijgen in melkchocolade en sinds kort ook als pure chocolade. De chocolade is UTZ-gecertificeerd, dus als je iemand verrast met een heerlijke reep chocolade, dan geef je een eerlijk cadeau.

Natuurlijk hebben wij ook wat foto’s gemaakt voor jullie, maar eigenlijk niet zoveel foto’s van de chocolade zelf. Sorry, die was snel op 🙂
Wil je ook een reep chocolade van De Wereld van Snor cadeau geven, aan iemand anders of aan jezelf? Online koop je hem hier.

chocolade

What do you think?

Voor het eerst weer echt Sinterklaas vieren

Zo zien de kerstbomen er dit jaar uit: 4 trends