in , ,

Chocolade voor je Valentijn

Ik ben zelf dol op chocolade, dus om chocolade weg te geven vind ik des te leuker. En omdat Valentijnsdag al aardig dichtbij komt, ben ik eens gaan kijken voor lekkere chocolade valentijnscadeaus om met Valentijnsdag weg te kunnen geven. Het water loopt mij al in de mond bij het zien van deze lekkere cadeaus. Wordt het dit jaar een gepersonaliseerd kado van chocolade of een chocoladekaart?

Telegram

Wist je dat je een chocoladetelegram kunt maken, met jouw eigen tekst? De chocolade is in de smaken melk, puur of wit. De chocoladetelegrammen zijn verkrijgbaar in diverse maten, dat wil zeggen dat je het aantal tekens kunt kiezen. Je kiest namelijk zelf je tekst die met blokjes chocolade wordt samengesteld. Het kan dus een lieve zin zijn, maar ook een kort maar krachtig woord.  Chocoladewoorden zeggen toch genoeg?!

Chocohart

Een foto van jou en je vriend of een romantisch hart voor je geheime liefde op chocolade geprint. Je kunt je een eigen creatie maken. De chocolade voor het chocolade hart is van het Belgische merk Barry Callebaut. Topkwaliteit dus. De chocofoto bestaat uit 24 stukjes, dus die kunnen jullie heerlijk samen delen. Liefde is … samen chocolade delen.

Chocololly

Lolly’s kunnen ook van chocolade zijn en extra leuk is het als er een foto opstaat. Maak  je eigen gepersonaliseerde lolly’s maken van witte chocolade, melk- met witte chocolade of puur met witte chocolade. Je kunt kiezen uit diverse randen en een eigen foto en tekst toevoegen. Dat lolly’s niet alleen voor kinderen zijn, bewijst dit kado dus.

Beertje

Je Valentijn is dol op beertjes, dus je weet wat je moet geven. Het wordt dit schattige chocoladebeertje dat op zijn buik een foto van jullie beiden draagt. Je kunt er ook nog een tekstje bij zetten. Een uniek kado dat eigenlijk zonde is om op te eten.

Jubileum

Misschien heb je wel een jubileum te vieren, omdat jullie 5 jaar samen zijn. Dan is deze cijferkaart een mooi cadeau. Op de kaart komt het cijfer te staan met hoe lang jullie al samen zijn, een foto en een tekst. Je lief vergeet dit jubileum nooit meer met dit kado.

What do you think?

Prinses Catherine is jarig!

Valentijsnboemen

Traditionele Valentijnskado’s, maar dan origineel!