Nog een kleine maand en de Goedheiligman zet weer voet op Nederlandse bodem. Misschien vind je het te vroeg om al naar leuke kado’s te zoeken, maar wij vinden van niet! De tijd vliegt voorbij en voor je het weet ben je te laat om iets origineels te kopen en val je weer terug op een kadobon of parfum. Met onze hulp koop je echt iets leuks (en lekkers).

Sint & Piet

Een Sinterklaas van Chocolade of Zwarte Piet van chocolade kan natuurlijk niet missen in ons rijtje chocoladecadeaus. De Sint en Piet kan je personaliseren met je eigen foto, logo of tekst! Deze wordt op het witte deel gedrukt wat Sint en Piet vasthouden. Zowel Sint als Piet zijn gemaakt van 200 gram melkchocolade van Belgische Callebaut chocolade. Lekker!

Chocoladeletter

Een heerlijke chocoladeletter mag natuurlijk ook niet missen als je de verjaardag van Sinterklaas viert. Je kan kiezen uit alle letters van het alfabet. Gelukkig hoef je niet zelf door alle mogelijke letters te graaien in de winkel: je besteld hem gewoon online. Je kan kiezen uit een letter van melk-, witte of pure chocolade. Elke letter wordt gedecoreerd met hazelnoten en koffiebonen en je kan de letter verder personaliseren met je eigen foto, logo of tekst. En dat maakt hem extra bijzonder; een chocoladeletter met jouw eigen foto vind je tenslotte niet in de supermarkt!

 

Chocotelegram

Een origineel Sinterklaasgedicht schrijf je met een Chocotelegram. In dit telegram bestaat elke letter uit chocolade, net als de spaties. Niet alleen is het een leuk en origineel gedicht, maar nog lekker ook!