in ,

Niemand kan dit chocoladetelegram weerstaan

Iedereen spreekt de taal van chocolade. Het magische goedje gemaakt van cacaobonen en suiker is moeilijk te weerstaan en toen wij op de redactie hoorden dat er een mogelijk tekort ontstaat, zijn wij naar de dichtstbijzijnde supermarkt gerend om alle smaken in te slaan. Verblijd je geliefde, nu het nog kan, met een chocoladetelegram. 

Iemand op een originele manier vertellen dat je zwanger bent of gaat trouwen, doe je op een unieke manier met een telegram dat je kan eten. Maak jouw eigen tekst van vierkante chocoladeletters. Mam, je wordt oma of Wij gaan trouwen: de voorbeelden zijn eindeloos. Heb je veel te vertellen? Niet gevreesd! De telegrammen komen in verschillende formaten. Zo kun je alles wat op je hart ligt kwijt.

Lekkerste telegram ooit

Kies naast jouw eigen letters ook uit verschillende bedrukte blokjes met leuke figuurtjes en maak zo het lekkerste telegram dat je ooit zal versturen. Laat die saaie kaart achterwege, als je een iets te vieren hebt zoals een opening van een nieuwe winkel of een housewarming neem dan een chocoladetelegram mee. Zeker weten dat jij het meest unieke cadeau meeneemt naar het feestje.

Valentijnscadeau

En mannen, het is nog een beetje vroeg, maar dit is het ideale cadeau voor Valentijnsdag! Ieder jaar sta je vertwijfeld in een winkel op zoek naar een romantisch cadeau op de dag van de liefde. Pak het in 2015 wat slimmer aan en bestel dit cadeau ruim op tijd. Hussel de letters door elkaar en maak een persoonlijke tekst voor je lief. Zij zal zeker weten zwichten voor dit romantische gebaar. Zo red jij je weer uit een benarde situatie en maak je je lief weer blij.

 

What do you think?

Producten van Nijntje: lees er alles over!

Tijd voor jezelf: jouw verwenmomentje