in

Zes clichés over vaderdagcadeaus die écht waar zijn

Natuurlijk zegt jouw vader dat Vaderdag niets bijzonder is en dat het iedere dag Vaderdag is. En als je zelf papa bent, dan zeg je natuurlijk ook dat je helemaal geen waarde hecht aan deze commerciële dag. Maar laten we nu gewoon eerlijk zijn; deze zes clichés over Vaderdag zijn gewoon écht waar!

Zes clichés over vaderdagcadeaus

1. Zelfgemaakte tekening

Die zelfgemaakte tekening of geknutselde stropdas van je kleine spruit; het is gewoon echt leuk om dat te krijgen als vaderdag cadeau.

2. Taart of maaltijd

Als ze wat ouder zijn, dan mag het geknutsel natuurlijk wel wat ingewikkelder worden; bijvoorbeeld een lekkere taart of een zelf gekookte maaltijd of iets dergelijks

3. Gamer papa’s

Natuurlijk heeft hij cadeauwensen voor Vaderdag, maar hij laat wel erg vaak vallen dat hij erg benieuwd is naar dat leesboek of een van die nieuwe games. Die games zijn sowieso niet zo slecht geschenk; want dan kun je zelf ook nog mee doen. Goed voor quality time, zal maar zeggen!

4. Slipcursus

Eigenlijk is het best stoer als je een stoer cadeau voor Vaderdag krijgt van de kinderen; vooral als je samen een slipcursus met je zoon of dochter mag doen.

5. Stinkerds

Pap, voel je niet aangevallen als je een fles badschuim of parfum krijgt! Dat betekent niet automatisch dat je stinkt, de kids hebben écht hun best gedaan!

6. Onbetaalbaar kado

Hoe oud je kids ook zijn, quality time en een dikke knuffel blijven het mooiste kado voor iedere vader. Onbetaalbaar!

What do you think?

Cadeau Confession: Vaderdag vieren doet mij pijn

Beste vaderdagcadeaus!