communie cadeau
in

Tips voor communie cadeaus!

Communie cadeaus; de communie is een gelegenheid waar je niet zo één, twee, drie een cadeau voor verzint. Daarom hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Lees dus snel verder en doe je inspiratie er mee op!

Versier de boel

De eerste communie is altijd een bijzonder moment, en dat moet gevierd worden! Versier daarom de boel met deze communie ballonnen. Bedrukt met een mooie tekst en afbeelding van twee vogels. Per verpakking zitten er acht stuks.

Ook voor het diner kan je de tafel opleuken met je eigen communie servetten.  Zowel voor jongens als meiden zijn er verschillende versies te koop. De servetten zijn per pak van 16 stuks te koop en kosten helemaal niet zo veel. Een leuke manier om je tafel dus op te vrolijken!

Ook de kleurrijke communieslinger is mooi om je huis mee te versieren. De slinger is in totaal 10 meter lang en de slingers hangen aan een mooie lijn. Zo verras je de gelukkige met een leuk ontvangst!

Uitnodiging

Voor je communie wil je zo veel mogelijk mensen uitnodigen. Met deze mooie uitnodigingen heb in ieder geval een mooie kaart, die net zo mooi wordt als de gelegenheid. De kaarten zijn 15,5 bij 10 cm en worden snel geleverd door Partyshopper Een aanrader voor een goede voorbereiding dus!

Speciaal boek

De communie is een bijzonder moment. Daarom is het communieboek (voor kinderen) een mooi geschenk, zodat ze de beleving zullen begrijpen. Het extra leuke van dit boek is dat je het zelf kan personaliseren; de naam van het kind dat communie doet kan worden gedrukt en meegenomen in het verhaal. Zo is het alsof ze zelf de hoofdrol spelen in dit prachtige boek. Ook wordt er een speciale boodschap van de schenker en gedicht gedrukt. Een mooi cadeau voor nu en later!

Image Credits: Pixabay.

What do you think?

Cadeau als verrassing

Wat vrouwen van mannen willen…