Presenteer jouw cadeautips op eenkadovoor.nl. Meld je eenvoudig aan!

We leven in een tijd waarin online shoppen steeds populairder wordt. Jezelf als webshop onderscheiden van de rest is van groot belang. Originaliteit en presentatie zijn daarbij de sleutels tot succes. Wil je jezelf onderscheiden en meeliften op het succes van eenkadovoor? Registreer dan snel!

Wat is eenkadovoor?

Voor bezoekers is eenkadovoor.nl een website met de meest originele kadotips. Voor adverteerders zorgt eenkadovoor.nl voor een hoog aantal bezoekers met een hoge conversie. Door mee te gaan met eenkadovoor.nl bereik je nieuwe doelgroepen. Doelgroepen die je nooit verwacht had te kunnen bereiken.

De bezoekers

De brede doelgroep van eenkadovoor.nl, zijn mannen en vrouwen in de leeftijd van 18 tot en met 65 jaar. Eenkadovoor.nl wil de bezoeker zo gericht mogelijk, kadotips geven en werkt daarom met handige zoekfuncties. Door deze juist aan te klikken, vind de bezoeker in mum van tijd het kado waarnaar hij/zij op zoek was.

Waarom kiezen voor eenkadovoor?

  • Je bereikt bezoekers die u anders niet zou bereiken
  • De advertentie wordt als waardevolle kadotip gezien
  • Je kunt gebruik maken van de kennis van Eenkadovoor.nl
  • Je lift mee op het succes van Eenkadovoor.nl
selectedby-eenkadovoor

Registreren

Registreer vandaag jouw account en profiteer!

Nu registreren

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Inloggen

Wachtwoord vergeten?


Hoe meer clicks, hoe lager de cpc

Adverteren via de advertentietool van eenkadovoor gaat op basis van cpc. Je koopt vooraf clicks in, waarna je op eenkadovoor.nl kunt adverteren met jouw kadotips.

Je bepaalt zelf hoeveel clicks je inkoopt en als ze verbruikt zijn, worden de kadotips automatisch gepauzeerd. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Hoe meer clicks je inkoopt, hoe groter de staffelkorting wordt!

Koop hier jouw clicks