Ben je op zoek naar een creatief cadeau maar vraag je jezelf af waar je die creativiteit vandaan moet halen? Wij van eenkadovoor helpen jullie een eindje op weg en hebben daarom de meeste originele, creatieve en leukste cadeaus op een rijtje gezet. Lees snel verder! 

1. Speelhuis beschilderen

Als er iemand creatief is, zijn het de kinderen wel! Geef ze een kartonnen speelhuis die ze zelf kunnen beschilderen en kleuren. Ze zullen het vast geweldig vinden, want ze kunnen hun creativiteit erin kwijt en zullen trots zijn op het eindresultaat! Het speelhuis is zowel binnen als buiten te plaatsen. Met de zomer voor de deur is dit een perfect cadeau voor de kids!

2. Levi’s Original Jar Gift

Dit is een leuk cadeau voor de mannen! In deze mooie vintage glazen pot zit een paar grove, rode herensokken die de favoriete sokken waren van Mr. Levi Strauss zelf! Een gaatje in je sok komt zo nu en dan wel eens voor bij de mannen. Door het materiaal van de sokken, kunnen ze zo weer gefixt worden met het naald en draad en een klein onderhoudsboekje wat erbij zit! Super handig dus!

collage crea

3. Vriendenboek

Is er iemand jarig, gaat er iemand trouwen, gaat je collega met pensioen, vindt er een jubileum plaats of wil je een boek vol leuke herinneringen aan je schooltijd? Ga dan samen met familie en vrienden aan de slag en maak een vriendenboek vol leuke herinneringen, toekomstdromen en persoonlijke foto’s. Maak het extra persoonlijk door zelf de vragenlijst aan te vullen! Een persoonlijker cadeau is er niet!

4. Maak je eigen kookboek

Je eigen recepten maken en delen met anderen, tegenwoordig doet iedereen het! Zo heb je ook de zogeheten foodbloggers die helemaal populair zijn. Heb jij wel creatieve ideeën als het gaat om eten en koken? Of ken je iemand die gek is op koken? Geef een eigen kookboek cadeau! Heb je nog wel wat inspiratie nodig? Geen probleem! Op cookyourbook.nl zijn genoeg recepten te vinden die je kan gebruiken voor je kookboek! Personaliseer de buitenkant van het boek met een eigen foto, voeg een titel en voorwoord toe en je boek is klaar om te gebruiken!