Het wordt steeds lekkerder weer en het verlangen om er even tussenuit te gaan groeit met de dag. Dagenlang op school of kantoor beginnen zijn tol te eisen en als gezin hebben jullie zelden tijd om samen door te brengen. Genoeg met de negativiteit: de meivakantie is begonnen. Dé perfecte gelegenheid om een dagje uit te gaan met het hele gezin!

Samen

Het is niet altijd makkelijk om leuke uitjes te plannen met het gezin. Ouders zijn vaak aan het werk en de kinderen zijn druk met school en bijbaantjes. Gelukkig is het alweer mei en de zomer komt steeds dichter bij. Als voorproefje op de heerlijke zomervakantie die er aan komt hebben we meivakantie. Tijd om iets leuks te ondernemen met het gezin dus!

Dagje uit gezin

Omdat ieder gezinslid zijn of haar eigen mening heeft over wat ‘leuke’ uitjes zijn, hebben wij een top 10 gemaakt van uitstapjes die, naar onze mening, voor iedere leeftijd leuk zijn! Zo kunnen jullie met het hele gezin of de hele familie op stap.

1. Rondvaart naar Kinderdijk
2. Samen sushi maken
3. Spookwandeling in hartje Amsterdam
4. Workshop koe knuffelen
5. Bezoek het museum van de valse Kunst
6. Workshop lachmeditatie
7. Een bijzondere wandeling op blote voeten
8. Diergaarde Blijdorp by night
9. Beeldhouwen met chocolade
10. Ezeltocht met picknick

Met deze tien leuke opties zit er vast en zeker een leuk uitje voor je bij. Wil je nog meer inspiratie voor uitstapjes voor het gezin? Eline schreef hier pas een leuk artikel over! Wij wensen je in ieder geval een fijne vakantie en heel veel plezier met jouw uitstapjes.