Nu het lentezonnetje verschijnt, wil iedereen het liefst heerlijk naar buiten. Lekker een dagje naar het strand, een middagje op het terras of gewoon shoppen. Wij selecteerden een paar leuke uitjes die je samen met je vriendin kunt doen. Want alles is natuurlijk leuker met je beste vriendin aan je zijde!

The Shopping Experience

Elke vrouw houdt van een middagje speuren naar de beste koopjes. Je beste vriendin gaat mee als adviseur en partner in crime. Tijdens de Shopping Experience ga je een dag voordelig winkelen in een door jou te kiezen stad. Je zult ontvangen worden met een kopje koffie of thee en een gebakje. Vervolgens krijg je een shoppingbag mee en een gids met daarin voordelen bij plaatselijke winkels. Ook krijg je stylingadvies, kun je worden opgemaakt én genieten van een high tea met zoete en hartige hapjes. Dit is de ultieme belevenis voor de echte shopaholic!

Spanning, sensatie en ontdekken!

Wil je een stad ontdekken op een andere manier? Ga dan met Citygoose op pad! Ga voor spanning en sensatie met Dossier Flikken en los een moord op. Je kunt ook proberen de ‘City Code’ te kraken. Analyseer scherp en zie wat normale mensen niet zien! Maak van je vriendinnenuitje een onvergetelijke gebeurtenis en speel een spel!

flikken

Een écht hoge thee

High, higher, highest tea! Gezellig bijpraten is leuk… maar dan wel in stijl! Koop een bon voor populaire high tea’s. In het hoogste restaurant van Nederland in Den Haag wordt een uitgebreide High Tea geserveerd. Tijdens de high tea heb je een uitzicht van wel 45 kilometer. Dat wordt dubbel genieten van super lekkere hapjes en een top uitzicht over Den Haag!

Kies eens voor een van deze geselecteerde uitjes en geniet van een dagje weg met jouw vriendin! Samen met je favoriete gezelschap heb je het natuurlijk al leuk, maar deze uitjes maken het helemaal compleet.