Als ik een dagje uit gepland heb, kijk ik daar altijd ontzettend naar uit. De voorpret die je ervan hebt is vaak net zo leuk als de dag zelf. Op kadopagina.nl staan ontzettend veel leuke dagtrips dus er zit voor iedereen wel wat tussen. Doe hier ideeën op en boek snel dat leuke dagje weg samen met je moeder, zus, vriendin of geef een dagje uit kado aan je vader of man.

Hondenbaan

Voor een sledehondentocht met husky’s hoef je niet naar Lapland, dat kan gewoon in ons eigen land. In Limburg wel te verstaan. Je leert over het gedrag en de verzorging van de husky’s, je mag de honden aaien en je maakt een geweldige tocht door het Limburgse landschap. Bij dit arrangement zit een heerlijke lunch met diverse drankjes. Een unieke ervaring die je meegemaakt moet hebben.

Lekker slippen

Dit uitje is niet alleen leuk, je hebt er ook iets aan. Als je auto in de slip raakt, weet je waarschijnlijk niet wat je moet doen, maar na dit uitje weet je het wel. Je leert een noodstop te maken op asfalt en op een glad wegdek en hoe je op laatstgenoemde moet remmen en uitwijken. Na dit uitje heb je de auto onder controle en weet je hoe je te werk moet gaan. Leuk om kado te geven aan je vader of man, maar natuurlijk ook om zelf te doen.

Kaaskop

Als echte kaaskop is dit uitje om mijn lijf geschreven. Ik ben dol op kaas en zo zijn er velen met mij. Heel veel mensen weten niet hoe kaas gemaakt wordt, maar na dit uitje weet je het wel. Je maakt je eigen biologische boerenkaas en deze krijg je na afloop natuurlijk mee naar huis.

Shop till you drop

Een echt vrouwenuitje, want wat vindt een vrouw nou leuker dan shoppen? Er zijn diverse plaatsen waar dit uitje wordt georganiseerd. Onder andere in Amsterdam, Haarlem, Breda en Maastricht. Het is een echt verwenuitje met haarverzorging, nagelverzorging, styling- of make-up advies en je krijgt een shoppingbag. Natuurlijk sluit je af met een borrel en hapjes.

Flying high

Vliegen kun je zelf en zonder vliegtuig! Door middel van een krachtige wind word je omhoog gedrukt en vlieg je rond als een vogel. De instructeur geeft je uitleg over hoe je in de lucht blijft hangen. Een uitje dat je veel adrenaline bezorgt en een enorme kick geeft.