Valentijnsdag zit er weer op. De aanloop naar deze liefdevolle feestdag was indrukwekkend als we kijken naar de verschillende liefdes posts die wij op Facebook hebben gezien, maar ook de vele valentijnscadeaus die voorbij kwamen. 

Een dagje vrij

Vrij nemen op Valentijnsdag wordt steeds populairder. Het blijkt de ideale dag te zijn om even quality-time te hebben met je eigen lieffie. Al zou dit natuurlijk ook op andere doodgewone dagen kunnen, veel koppels kiezen er toch voor om juist op Valentijnsdag iets gezelligs te gaan doen. Dit begint vaak met uitslapen en een ontbijtje op bed en vervolgens ga je samen op pad. Bijvoorbeeld een dagje naar Amsterdam met een gezellige rondvaarttocht of een dagje zwemmen. Je hoeft het natuurlijk niet altijd ver weg te zoeken, want ook samen een dagje shoppen in de dichtstbijzijnde stad kan ook erg leuk zijn. Zo heeft Martine van eenkadovoor zich ook gewaagd aan een dagje shoppen met haar lieffie…

Verrassingen

We zagen vele verschillende verassingen voorbij komen. Van een mooie bos rozen tot een weekendje weg, er zijn toch nog romantische mannen op deze wereld! Al wordt het steeds populairder dat de vrouw juist de man verrast met een mooi geschenk of een dagje uit. Een onverwachts dinertje is ook weer erg populair dit jaar. Wat ons verbaasde is dat de ‘old fashion’ avondjes met romantische kaarsjes, een schuimend bad en rozenblaadjes dit jaar niet heel populair waren. De meeste koppels kiezen er samen voor om wat leuks te gaan doen. Al blijft een verrassing toch altijd erg leuk. Daar kan Cynthia van de redactie wel over meepraten. Zij moest drie weken in spanning afwachten wat haar verrassing zou zijn. Best moeilijk, maar uiteindelijk is het het wachten waard!

BNN’ers vieren Valentijn

Ook Bekend Nederland laat Valentijnsdag niet aan zich voorbij gaan. Eenkadovoor heeft voor jou de leukste Tweets verzameld!

 

Over de top cadeaus

Beyoncé krijgt van haar man Jay-Z een extravagante armband cadeau voor Valentijnsdag. De rapper kocht een armband van goud en zilver van bijna 2400 dollar, wauw dat zijn nog eens bedragen zeg! De armband is enkel te openen met een speciale sleutel. Naast deze armband krijgt Beyoncé ook nog andere cadeautjes van haar man. Wel zou Jay-Z niet tot vrijdag wachten om haar te overladen met presentjes. “Beyoncé is altijd veel te nieuwsgierig en het is moeilijk om dingen voor haar geheim te houden” aldus Jay-Z.  Wist je trouwens dat Justin Bieber in 2011, voor meer dan 2000 dollar een bloemenwinkel heeft leeggekocht en deze heeft verstuurd naar toenmalige vriendin Selena Gomez? Wij zijn benieuwd in hoe veel vazen ze deze bloemen heeft gestopt….

Namens eenkadovoor hopen we natuurlijk dat iedereen een liefdevolle Valentijnsdag heeft gehad. En natuurlijk denken we op deze mooie dag ook even aan alle geliefden die helaas geen Valentijn meer mochten vieren. Ook al zijn ze ver weg, tijdens een mooie dag als Valentijn, zijn ze toch altijd een beetje bij ons.