Gezellig met je beste vriendin iets leuks doen en vooral heerlijk smullen en bijkletsen? Kies dan voor een high tea! Het perfecte cadeaus en excuus om er even samen een middag tussenuit te gaan en bij t kletsen over van alles en nog wat. Tijdens het geklets kun je genieten van de meest verrukkelijke hapjes, klinkt best goed toch?!

High tea op een schip!

Gebouwd in Rotterdam. Vertrokken uit Rotterdam en nu weer helemaal terug in Rotterdam! Het legendarische vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn. 228 meter lang, 28 meter breed, 41 meter hoog, rijk aan historie en vermaard om zijn cultuurhistorische waarde. Je kunt heerlijk gaan genieten van een “Royal Tea” in de Club Room op het vlaggenschip. Terwijl je geniet van een Royal Tea droom je weg in de authentieke sferen van de Club Room en beleef je de grandeur van 50 jaar geleden. In de Club Room wordt iedere zaterdag tussen 12:00 uur en 15:00 uur  een Royal Tea geserveerd. Tijdens de Royal Tea heb je de keuze uit verschillende smaakvolle, bijzondere theesoorten. Uiteraard mogen de heerlijke delicatessen niet ontbreken. Dagverse producten, hartig en zoet… voldoende om een middag lang te genieten! Kortom: Koninklijk genieten op een schitterend schip!

Glamour High tea met je best friend!

Ervaar de combinatie van ambacht en glamour tijdens deze High Tea in de winkel van de beroemde tassenontwerper Omar Munie. De hele winkel straalt authenticiteit, gezelligheid, fashion en glamour uit. De uitgebreide High Tea bestaat uit onder andere:
– Thee;
– Pasteitjes;
– Cupcakes met marsepein;
– Chocolade;
– Scones;
– Brownies met kokos;
– Chocoladefondue met vers fruit.

Voor de ultieme smaaksensatie is er een Tea Pairing: bij elke ronde word je geadviseerd welke thee het beste combineert met de hapjes. De High Tea vindt plaats op de eerste verdieping. Op de begane grond vind je de winkel en in de kelder is een museum ingericht over Omar Munie. Op deze dag krijg je een korte rondleiding door de winkel.

Dit arrangement voor 2 personen omvat:
– Uitgebreide High Tea;
– Rondleiding door de tassenwinkel.

Theetuin

Wil je even weg zijn van alle wereldse zaken of ken jij iemand die toe is aan wat rust. Kies dan voor een high tea in een theetuin. Een theetuin is een rustgevende omgeving, dit is dus de perfecte plek voor een high tea. Geniet van de heerlijke hapjes en warme thee tijdens de rustgevende sfeer.

Trendy restaurant

Er zijn natuurlijk ook mensen die ondanks alles geen genoegen kunnen krijgen van het luxe. Een high tea in een trendy restaurant? Waarom niet! Ook hier kan je genieten van de zoete hapjes, cakejes en om niet te vergeten verschillende soorten thee.