in , ,

Stuur nu een van de allerleukste kaarten op!

Eigenlijk hebben wij toch helemaal geen excuus nodig om iemand te verrassen met een kaart? Daarom stelt de redactie voor om iemand deze week extra in het zonnetje te zetten. Stuur een leuke kaart! Hieronder een lijstje met de allerleukste kaarten.

Maak een hele persoonlijke kaart met de magic kaart van Greetz. Je hebt keuze uit tientallen kaarten voor allerlei gelegenheden. Een gepersonaliseerde kaart online versturen zorgt ervoor dat je kaart nog meer een eigen karakter krijgt. De Magic wenskaarten van Greetz doen daar bovendien nog een schepje bovenop.

Magic kaart

Door Greetz Magic wordt jouw tekst onderdeel van het design. Met deze kaarten kun je namelijk eenvoudig de tekst op de voorkant van de kaart veranderen. Je kunt hier de naam van de ontvanger invoegen of je eigen naam, maar je kunt ook gaan voor een compleet andere tekst. Zo maak je jouw kaart uniek en bijzonder. Bedenk bijvoorbeeld waar diegene nou zó gek op is of met welke tekst je die persoon écht kunt verrassen.

Persoonlijke kaart

Maak je kaart zo persoonlijk mogelijk en verstuur jouw originele kaart vandaag nog! Het systeem is heel gemakkelijk. Kies een gelegenheid, kies de juiste tinten, kies vervolgens de allerleukste kaart en beginnen maar! Schrijf de tekst en verplaats alles totdat de kaart helemaal naar jouw wens is. Nu is de kaart klaar om te verzenden!

Greetz Soundz

Ben jij die gewone kaarten zat? Wat dacht je van een kaart met muziek! Erg origineel en buiten dat ook bijzonder. Een kaart met geluid is absoluut een leuke verrassing voor elke gelegenheid. Hierbij kun je denken aan een huwelijk, een geboorte, tijdens Valentijn of gewoon voor een verjaardag. Je maakt je kaart persoonlijk met je eigen gesproken boodschap.

Tip: Word je een beetje zenuwachtig van het inspreken? Kies dan voor één van de beschikbare geluidsfragmenten. Deze variëren van grappige geluiden tot aan bekende muziekfragmenten. Er is dus voor iedereen een juiste wenskaart met geluid te vinden en online te versturen. Super leuk!

What do you think?

moederdagcadeau

Kadomeisje; mijn moederdag!