in

Abraham cadeaus: de leukste cadeaus als je 50 wordt

Wordt er bijna iemand vijftig? Dan wordt dit uiteraard een groot feest! En wat is een feest zonder échte vijftig jaar cadeaus en versieringen. Hieronder de allerleukste cadeaus voor een vijftigjarige!

Verkeersbord

Met dit unieke verkeersbord weet je zeker dat je iemand verrast! Origineel cadeau voor een verjaardag of jubileum maar ook voor Sarah en Abraham of Vader- en Moederdag. Op dit unieke verkeersbord kun je met behulp van onze handige foto editor zelf je leukste tekst of naam zetten. Hiervoor heb je de keuze uit meerdere lettertypes.

Ook kun je het verkeersbord nog persoonlijker maken met diverse leuke symbolen. Zo maak je zelf een uniek verkeersbord die ook nog eens gemakkelijk is te bevestigen aan de muur.

Bestek, bekers en glazen

Tijdens een Abraham of Sarah feestje moet uiteraard alles in het teken van ‘50’ staan. Wat is er nou leuker dan een hele tafel vol met alleen maar bestek, bekers en glazen die allemaal bedrukt zijn met het getal 50?! Het plastic bestek is gemaakt van kleurig plastic waarbij aan het uiteinde op een vrolijke manier het getal 50 nog eens lekker aangedrukt wordt. Hartstikke origineel en leuk, maar ook handig. Zo hoef je niet af te wassen en heb je geen overvolle vaatwasser!

Mok

Een ander item wat écht niet kan ontbreken op een Abraham 50 tafel, is uiteraard een leuke mok. De geweldige mok Sarah is een witte mok met daarop afgebeeld een verkeersbord met het getal 50 erin. De tekst op de mok is: Nu ben je 50. Het leven brengt jouw nóg meer vreugd. Je begint nu aan de tweede jeugd! Een leuke tekst die precies past bij een échte feestje!

Bierglas

Een ander leuk cadeau om te geven is een bierglas met een leuke tekst en uiteraard het getal 50. Voor de échte bierliefhebbers een musthave! Een origineel bierglas met een leuke tekst en tekening voor iemand die 50 jaar is geworden. Tekst: Proost 50 jaar. Nog altijd lekker fit! Klinkt niet slecht toch?

What do you think?

Gepersonaliseerd kraamkado

Gepersonaliseerd kraamkado

De leukste gepersonaliseerde zomercadeaus op een rijtje!