in , , ,

De beste lunch ideeën voor iedere harde werker

Om twaalf uur is het eindelijk tijd om even al je werk aan de kant te schuiven en een half uurtje te genieten van een lunch. Soms is de lunchtijd zo standaard dat het niet eens meer een moment is om naar uit te kijken. Dus speciaal voor de degenen die hun lunch leuker willen maken, een aantal manieren om dat te doen! Want die saaie bruine boterhammen elke keer in een lelijk lunchbox kan natuurlijk echt niet meer! 

Lunchboxen

De kans dat je boterhammen, verpakt in een simpel boterhamzakje, geplet worden door alle spullen in je tas is groot. Maar je kan ook old school een lunchbox meenemen. Je heb tegenwoordig genoeg leuke boxen. Maak je collega’s jaloers met deze papieren lunchbox. Ben je gek op roze? Dan is deze handtas echt iets voor jou.

De beste lunch ideeën

Door met je collega’s samen te lunchen maak jij je lunch gezelliger. Maak een praatje, over hun plannen van het weekend of een ander leuk onderwerp. Het enige nadeel van alle gezelligheid: Je lunch is sneller voorbij dan je hoopt.

Smullen maar!

Je eigen gepersonaliseerde servies op de werkvloer, zo weet iedereen wat van jou is. Super handig toch? Deze mok is anders dan het andere gepersonaliseerde servies. Zodra de mok heet wordt, komt er namelijk een foto tevoorschijn. Zo wordt koffie of thee drinken nog leuker dan eerst!

Tip : lunch zo goed en stevig mogelijk, eten zorgt namelijk voor een betere concentratie.

Variërend eten

Elke dag dezelfde kleverige boterhammen met kaas meenemen naar je werk.. Of klagen je kinderen dat ze het zat zijn om elke dag een bruine boterham met pindakaas mee te krijgen naar school? Inderdaad, niemand wordt er blij van. Zorg daarom dat je genoeg varieert. Zo maak jij je lunch iets om naar uit te kijken. Kyra de Vreeze schreef een boek over de 25 gezonde hapjes om mee te nemen naar school. Wie slim wil wordenmoet lekker eten!

Fabel: Gek op avocado maar heb je ergens op internet gelezen dat deze vrucht slecht voor je? Een echte dik maker volgens sommige. Dat is niet waar! Een avocado zit vol met gezonde vetten!  Mijn favoriet is met een komkommer en kruidenkaas! Heerlijk.

What do you think?

Surprise party

De allerleukste babyshower thema’s!