Als mama van een zoontje ben ik altijd op zoek naar leuke, stoere kleding. Hij groeit zo hard. Ook vind ik het leuk om kleding voor mijn nichtje te zoeken en natuurlijk te kopen. Ik heb de leukste 5 kledingstukken voor jullie op een rijtje gezet. Jongens, meisjes… aan iedereen heb ik gedacht.

Freshwear Unisex Rompertje

Ik hou van rompertjes. Vooral met een leuke print of tekst erop. Dit rompertje viel me gelijk op. Stoer maar toch erg lief met Mom erin. Daarnaast is hij leuk voor jongens en voor meisjes!

Mickey Mouse jongensset

Mickey Mouse is ook in ons huis één van de favorieten. Disney in het algemeen vindt bij ons altijd wel een plekje. Dit setje is dan ook te leuk! Het fijne is dat het al een compleet pakje is met een broek en een shirt. Maar je kan dit ook combineren met andere kledingstukken. Zeker een aanrader!

Meisjesblazer

Een mooi jasje die ook nog eens lekker aanvoelt. Ik vind het belangrijk dat kleding vooral lekker aanvoelt en goed zit. Met zijn witte en gele kleur is hij makkelijk te combineren. Erg handig, zeker gezien het feit dat het steeds kouder gaat worden.

Blue Rebel Jongensbroek

Een spijkerbroek hoort in iedere garderobe thuis. Het leuke aan deze broek is dat hij een printje heeft. Als je goed kijkt zie je de blaadjes op de broek. Een erg leuk extraatje!

Disney princess Meisjesshirt

Welk meisjes droomt er nu niet van om een prinses te zijn, Vooral de prinsessen van Disney zijn favoriet. Dit shirt zullen ze dan met veel plezier dragen. Op het shirt staan drie populaire Disney prinsessen. Met dit shirt zullen ze zich een echt prinsesje voelen.