Als je met je pasgeboren baby op pad gaat wil je er natuurlijk wel hip bijlopen. Niet alleen hip gekleed maar ook met hippe accessoires. En daar hoort een luiertas natuurlijk ook bij. Op ikbenzomooi vind je de leukste luiertassen dus ik heb de leukste luiertassen voor je op een rij gezet.

Cowboysbag

Een luiertas die er vanaf de buitenkant niet als luiertas uitziet. Dat is deze cowboysbag. Hij is van leer en heeft lekker veel vakken. Alleen het verschoningsmatje doet vermoeden dat het een luiertas is. Een hip exemplaar waar je ook zonder je baby mee op pad kunt.

Zoete tas

Deze luiertas is voor een zoet meisje. Op de voorkant prijkt een cupcake en de rest van de tas is versierd met grijze strikjes. Deze tas is o.a. voorzien van thermo geïsoleerde vakken om het flesje drie uur warm te houden, een spiegeltje en een tasje voor natte spullen zoals een luier of natte doekjes. Een tas waar je mee gezien mag worden.

Rugzak

Dat zie je niet vaak. Een luiertas als rugzak maar o zo handig. Hij kan tegen een stootje, want hij is waterafstotend. In de tas zitten nog twee uitneembare binnentassen; één voor luiers en één voor flessen en voeding. En als je de tas niet op je rug wilt dragen kan hij makkelijk aan de kinderwagen bevestigd worden.

Limited edition

Deze luiertas heeft een opvallende kleur en op de tas prijken vossenkopjes. Het is een gelimiteerde editie dus een echte musthave. Er zijn er niet veel van gemaakt dus de kans is klein dat je nog iemand met deze leuke tas tegenkomt.

Lief!

Een tas die echt bestemd is voor een meisjesmoeder. De tas is zandkleurig met roze opvallende strepen, stippen en gekleurde lijnen. Er kan genoeg in en je kunt hem zowel om je schouder dragen als aan de kinderwagen bevestigen. Dit is echt een lieve tas.