In onze vaste rubriek “de week van eenkadovoor” nemen wij onze blog lezer mee achter de schermen en vertellen we jullie wat wij zoal doen hier op de werkvloer tijdens een werkweek.

Blue Monday

Bij Blue Webmedia is het natuurlijk altijd Blue Monday, geen probleem voor ons dus!

 

Met z’n allen nadenken

Op woensdag heeft hele team van eenkadovoor rond de tafel gezeten. Niet alleen om te lunchen, maar ook om keihard te brainstormen over onze blog. We hebben met z’n allen kritisch gekeken naar wat er goed was, maar nog belangrijker, wat er beter kan! Na lang overleggen zijn er een paar belangrijke besluiten genomen, waar we de komende weken keihard aan gaan werken! Maar wat merk jij, als bloglezer, hier nou van? Het lijkt misschien niet zo veel, maar de kwaliteit van de blogs zullen nog beter worden, we gaan nog gevarieerder kijken naar onze cadeautips en we gaan opzoek naar de leukste, liefste, tofste en coolste cadeaus voor jou! Al met al iets om dus naar uit te kijken! Heb je zelf nog suggesties?? Schroom niet en geef ze gerust door! Het blog is er tenslotte voor jou!

Onze eigen suikerspin

Na de pittige vergadering op woensdag was er ook tijd voor iets leuks. Een kinderdroom van de redactie kwam uit, want Voor-Thuis.nl had ons namelijk een suikerspin machine kado gegeven! Daar waren wij natuurlijk heel blij mee, want er is niks coolers dan je eigen suikerspin te maken. Het duurde daarom ook niet lang voordat we de machine hadden uitgepakt en onze eigen suikerspinnen stonden te draaien met alle leuke herinneringen aan de kermis kwamen weer voorbij. Wil je nou weten hoe wij de suikerspinmachine vonden? Houd dan onze blog dan goed in de gaten, want er verschijnt één dezer dagen een review over!

Op de beurs

Gelukkig was er ook een leuk uitje weggelegd voor Martine en Cynthia, zij bezochten namelijk op donderdag de Webwinkel Vakdagen in de jaarbeurs Utrecht. De Webwinkel Vakdagen is de belangrijkste en grootste vakbeurs in de Benelux. Tijdens deze twee dagen krijg je alle in’s-and-out’s te horen over de laatste trends op het gebied van webwinkels. Ook werden er lezingen gehouden door belangrijke mensen uit het vak gebied, waaronder Daniel Ropers, de directeur van Bol.com! Al met al een interessante en informatieve dag. Plus: het bezoek aan de Starbucks na de vakdag was natuurlijk ook erg leuk!

Nieuwe collega

Vanaf 10 februari hebben wij een nieuwe stagiair in ons team. Zijn naam is Joeri en hij komt stage lopen voor zijn opleiding marketing en communicatie. Hij heeft er er veel zin in en we zijn blij dat hij ons komt versterken. Zodra hij aan de slag gaat doen we een uitgebreider verslag over onze nieuwste aanwinst!