Een leuke binnenkomst is een goede binnenkomst! Een toffe deurmat is daarom ook een must in ieder huishouden. Wij hebben hieronder een lijstje voor je gemaakt met enkele leuke deurmatten. Dus veeg je voeten en lees daarna snel verder!

Afro dude

Een persoonlijke favoriet op onze redactie: de Balvi Afro-deurmat. De mat heeft de vorm van een “chill” hoofd met een mega afrokapsel. Zo zorg je dat je elke keer weer met een lach thuiskomt. Overigens ook leuk voor de visite als binnenkomst. Een echte aanrader dus!!

 

Beware of the young ones!

Waarschuw je gasten op een grappige manier; want met een citaat als “Forget the dog… Beware of the kids!” breek je meteen het ijs en heb je een goed gespreksonderwerpen voor je gasten.  De deurmat is gemaakt van nylon en is gemaakt door Balvi, een bedrijf dat sinds 1965 al de beste deurmatten heeft ontworpen. Hopelijk kunnen de kinderen er net zo hard om lachen als wij, anders heb je bonje in de tent!

 

Enter the room

Voor de (computer) geeks en nerdsonder ons is deze deurmat een must-have; hij heeft namelijk de vorm van de bekende “enter-toets” op je computer. Het is zowel een leuk mat als een uitnodiging voor je gasten, dubbel zo handig dus! Een leuk cadeau voor bijvoorbeeld ICT-studenten!

Unlock it!

Het digitale tijdperk zien we nu ook terug in deze deurmat; de tekst luid namelijk “Slide to unlock”. Inderdaad, net als op de smartphone! Ook het bekende pijltje is terug te vinden. Een originele en komische deurmat om uw gasten welkom te heten!

Airport Chaos

Alsof je op het vliegveld bent; deze deurmat is vormgegeven naar de bekende ‘departures’ en ‘arrivals’ borden op de internationale luchthavens, zoals op Schiphol en LAX.  Natuurlijk is dit een leuke toepassing voor binnenkomende en vertrekkende mensen in uw huis (als je de mat goed neerlegt of course). Een deurmat met een knipoog dus!

Vind je één van deze deurmatten nou leuk of wil je weten welke varianten er nog meer te vinden zijn? Neem dan snel een kijkje op eenkadovoor.nl!