Trek je knuffels uit de kast en geef de hond een aai, aanstaande vrijdag is het dierendag! Hier bij eenkadovoor zijn wij druk bezig voor de huisdieren, met vijf geweldige tips.

Knuffelkussen

Een leuke optie is een kussen van je dier. Niet letterlijk, maar een kussen met een foto van jouw huisdier er op. Het katoenen kussen kan volledig zelf ontworpen worden door jou met een eigen foto en tekst, zoals een naam. Handig als kussen voor in de bens van jouw trouwe viervoeter of gewoon lekker om mee te knuffelen in bed.

 

“Alle dagen dierendag”

Dierendag is een uitstekende dag om tijd door te brengen met jouw huisdier, maar ook met de kinderen. Het boek “Alle dagen dierendag” van Vivian den Hollander biedt dé mogelijkheid om samen te komen in de woonkamer en de kinderen en huisdieren voor te lezen. Reviews van ouders en docenten spreken vol lof over de tekeningen van Dagmar Stam, het grote inlevingsvermogen van kinderen met het boek en de herkenbaarheid van het verhaal met het echte leven. Oftewel, een dikke aanrader!

 

Alles in een

Ook de kat of hond mag in de watten worden gelegd op dierendag en waarmee beter dan een echte beauty case? Met de handige “Curver Beauty Case” heb jij borstels, kammetjes, shampoo en snacks altijd bij de hand, zonder dat jouw viervoeter er bij kan. De case bevat ook een handig uitneembaar bakje met verschillende vakken.

De kwaliteit van het product blijkt uit de recensenten die het product sterk aanraden. Positief wordt er gesproken over de uitstraling en het uiterlijk van de case. Verder wordt hij als zeer handig gezien, zeker als je veel spullen hebt voor jouw huisdier. Dé oplossing voor borstels, kammen en medicijnen!

 

Kijk uit!

Je kan ook passief jouw vriendelijke viervoeter laten weten dat je hem steunt met een deurmat. De deurmat, geprint met de tekst “beware of the dog” (Nederlands: “kijk uit voor de hond”), is dé manier om de buurt te laten weten dat jouw viervoeter ‘s avonds waak houdt. Om de leus extra kracht bij te zetten is er een hap uit de deurmat genomen!

 

Klassiek maar origineel

Tot slot kan je ook een stap terug nemen en voor een klassiek cadeau gaan: een hondenhalsband. Een lichte maar toch duurzame halsband kan hét ideale cadeau zijn voor je wandelmaatje, maar het is natuurlijk leuk als het dan ook nog eens origineel is. Bij deze persoonlijke hondenhalsband kan jij de band zelf ontwerpen met de personalisatieoptie en voorzien van de naam van jouw hond of een andere leuke tekst. Niemand zal dezelfde halsband hebben!