De nieuwste Disney film is in de bioscopen te zien; Planes! In de film vlieg je mee met de avonturen van Dusty, een klein sproeivliegtuigje met grote ambities. Hij droomt ervan om mee te doen aan ’s werelds meest spannende en opwindende luchtrace rond te wereld!

In zijn dromen ziet hij zichzelf al zijn hoogvliegende helden voorbij vliegen. Er is alleen een klein probleem, Dusty is niet zozeer gemaakt om te racen en – ironisch genoeg – heeft hij last van hoogtevrees. Gelukkig is daar Skipper, een oorlogsveteraan en uitstekende vlieger, die gelooft in de kracht van Dusty en hem aanmoedigt om de strijd aan te gaan. Met een beetje hulp van nieuwe en oude vrienden, maakt Dusty zijn motoren gereed om hoogtes te bereiken waarvan hij nooit had durven dromen.

Nu verkrijgbaar

Bij Bart Smit zijn nu al de helden uit Disney Planes te koop, waaronder Dusty, Skipper en Leadbottom. Maar er is meer!
Wat dacht je van de verschillende cadeausets of de coole Planes wandklok? Ook op school kan je met coole spulletjes lopen van Planes; waaronder de schoolbeker, lunchbox en 25-delige schoolset.

Er zijn ook verschillende slaapspullen te koop; zoals het 1-persoons dekbed, gemaakt van katoen en polyester. Of het 1 persoon logeer bed voor kinderen. Er is zelfs voor de grootste fans een Planes bed te koop!  Dit lichtblauwe bed is versierd met afbeeldingen van Dusty en Skipper uit de film. Zo kunnen alle stoere jongens lekker wegdromen in dit coole bed.

Dus voor deze coole Disney Planes toys en ga je nu naar de webshop van Disney Planes waar je tegen flinke korting al je speelgoed en games kan kopen!