Deze week staat er weer een geweldige webshop in de spotlights. De eer gaat deze week naar ditverzinjeniet.nl! De naam zegt het al.. Op deze webshop zijn er allerlei geniale cadeaus en gadgets te vinden! Cadeaus die jij niet zomaar kan verzinnen. Het assortiment wordt continu uitgebreid, zodat iedereen meer keuze heeft uit de nieuwste, leukste, grappigste en handigste cadeaus en gadgets!

Van zolderkamer naar bedrijf

Ditverzinjeniet.nl is vijf jaar geleden opgericht. Het begon als een hobby maar het is uitgegroeid tot een fulltime bedrijf met een heel team! Het harde werken begon op een zolderkamertje, daar lag ook alle voorraad opgeslagen, nu in de bedrijfsruimte. Ze hebben daar een ruim kantoor en een groot magazijn. Ze hebben al hun producten dan ook zelf op voorraad.

Klanttevredenheid en service

Er zijn twee dingen die heel erg belangrijk zijn voor ditverzinjeniet.nl; klanttevredenheid en service. Zij vinden het belangrijk dat de klanten vertrouwen hebben in hun webshop en tevreden zijn over de klantenservice. Ditverzinjeniet.nl durft met zekerheid te zeggen dat al hun klanten met een heel goed gevoel terug kijken op de manier waarop ze door hun geholpen worden. Ze proberen er dan ook alles aan te doen om eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen. Ze zijn hiervoor bereikbaar via e-mail, telefoon en de chatfunctie op hun website! Klanten kunnen dus bijvoorbeeld via de chat een vraag stellen, er wordt daarna zo snel mogelijk geantwoord.

Assortiment

Ik zelf heb rondgekeken op de webshop en ik kwam hilarische cadeaus en gadgets tegen. Ik vond de ventilator erg grappig. Het is er niet zomaar één, want hij heeft geen ronddraaiende bladen! Zo iets had ik nog nooit gezien en om eerlijk te zijn is dit echt iets voor mij. Ik zeur altijd dat ik het warm heb in de zomer, maar ben een beetje bang voor de bladen van een ventilator. Deze gadget is helemaal perfect voor mij! Ik kwam ook de grappigste dingen tegen onder de rubriek carnaval. Echt geweldig wat voor dingen je op de webshop vindt.

Ik kan wel gaan vertellen hoe grappig en leuk alle cadeaus en gadgets op die webshop zijn, maar zien is geloven. Neem zelf snel een kijkje op ditverzinjeniet.nl!