in

DIY: alles ‘nieuw’ met oud en nieuw

Het nieuwe jaar staat voor de deur en misschien is dit voor jou wel de kans om iets helemaal anders te doen of om iets heel nieuws te gaan doen. Zelf ben ik echt gek op het veranderen van mijn kamer eens in de zoveel weken (misschien iets te vaak), maar het geeft een fris en nieuw gevoel wat altijd leuk is. Dus daarom deze DIY over alles ‘nieuw’ met oud en nieuw.

Natuurlijk hoef je niet al je oude meubels de deur uit te gooien en alles nieuw te kopen. Er  zijn genoeg andere manieren om iets nieuw te laten lijken.

Belangrijk om te bedenken van tevoren: kies één kamer uit, begin niet overal en nergens. Anders verlies je al gauw het overzicht in huis. 

Het plan

Ook is het belangrijk om een plan te hebben. Natuurlijk kan je ook random meubels verplaatsen, maar als je echt een compleet andere look wilt, komt er meer bij kijken.

  1. Bedenk een thema of kleur. Op internet kan je genoeg ideeën vinden. Zo ben ik echt gek op deze slaapkamerinrichting:
  2. Verander op papier de indeling van je kamer. Hou rekening met de maten. Tip: meet eerst alles op en zet de afmetingen onder elkaar op papier.
  3. Zijn er dingen die eigenlijk niet meer bij je inrichting passen qua kleur? Likje verf erover  en het lijkt direct nieuw.
  4. Richt je kamer opnieuw in. Misschien kom je tijdens het inrichten nog wel op nieuwe ideeën.
  5. Het lijkt misschien onbelangrijk, maar accessoires zorgen er echt voor dat het jouw plekje wordt. Persoonlijk ben ik gek op de webshop vtwonen. Hier vind je echt de allerleukste accessoires voor je huis/kamer. Kijk hoe gaaf deze quote bijvoorbeeld is! Leuk voor boven je bed!
  6. Tevreden? Dan kan jij nu met een gerust hart 2015 in!

Succes en alvast een gelukkig nieuw interieur!

What do you think?

Goede voornemens voor 2015

Psst.. deze hou ik zelf; Sims 4!