Het is weer vrijdag en dus tijd voor de Do It Yourself blogpost! In deze post laten wij iedere week een leuk DIY product zien waar je zelf mee aan de slag kunt! Want naast de allerleukste cadeautjes die op onze website te vinden zijn is het ook wel eens leuk zelf aan de slag te gaan! Met deze leuke tips & tricks kan je gemakkelijk zelf leuke cadeautjes, verpakkingen, kleding, accessoires en sieraden maken of naar jouw wensen aanpassen! Deze week laten wij je zien hoe je op een hele makkelijke manier een super leuke collage maakt!

Foto collage

Foto’s! Dé ideale manier om alle geweldige momenten die je meemaakt vast te leggen en nooit meer te vergeten. Deze fotocollage is super leuk om te maken, te geven, én te krijgen en zal zeker een blijvende herinnering zijn voor de ontvanger! Je kunt jullie mooiste, gekste en leukste herinneringen vastleggen en er dit mooie bord van maken! Met een zelf geschreven tekst of mooie quote maak je dit bord extra speciaal. Een perfect cadeautje voor bijvoorbeeld je beste vriendin, moeder of vriendje!

Foto’s bestellen

De eerste stap in het maken van dit leuke bord is natuurlijk de foto’s maken! Laat de foto’s daarna gemakkelijk en voor een scherpe prijs afdrukken! Dat kan bij Webprint.nl! Deze webshop is zeker een aanrader! De shop staat heel goed aangeschreven en scoort een 9,2/10 bij de beoordelingen van de klanten. Je kunt jouw foto’s in drie verschillende formaten af laten drukken en dat voor de allerlaagste prijs! Met de speciale actiecode WPNLFOT1914 krijg jij 15% korting op alle foto afdrukken! Je kunt je foto’s nu al vanaf 6 cent per stuk af laten drukken! De actie is geldig tot en met 30 september 2014, dus wees er snel bij!