Drankliefhebber

Iedereen heeft wel een favoriet drankje in zijn of haar leven, een ambachtelijk biertje of een cocktail. Drank liefhebbers houden van accessoires waarmee ze nog meer met hun vrienden en familie van hun drankje kunnen genieten. Thuis je eigen bier maken met en eigen bier brouw pakket waarmee je op traditionele wijze zelf bier kan brouwen. Deze herbruikbare kit combineert het traditionele bier brouwen met een moderne twist.

Altijd vol inspiratie Cadeau drankliefhebber wordt door wijnliefhebbers ook goed ontvangen. Voor een verjaardag, kerstmis, bij een bedrijfsfeest, een gepersonaliseerde fles wijn spreekt mensen aan. Je kan kiezen uit een foto etiket, een tekstetiket of een mooie foto met tekst er bij. De wijnfles wordt verzonden in een mooi houten kistje en als je klaar bent met de wijn kan de fles als decoratie gebruikt worden. Drankliefhebbers willen uit bepaalde glazen drinken, dat laat het biertje of de wijn beter smaken. Glaswerk maakt en groot verschil voor het plezier maar ook voor positief denken. Onze design glazen in de vorm van een diamant ziet er niet alleen chique uit maar ze zijn een absolute must-have.

Stijlvol, praktisch en innovatief

Als het gaat om het kopen van geschenken dan is en cadeau drankliefhebber een aanrader. Indien met iemand voor de verjaardag een fles alcohol cadeau geeft, bier, whisky of wijn, is een mooi geslepen diamant glas ideaal om dit heerlijke drankje met ijsblokjes koel te houden. Het is weer de tijd van het jaar, het seizoen van geschenken geven is aangebroken. Via onze website heb je geen enkele moeite om een perfect cadeaus drankliefhebber te vinden.