Lees iedereen week mee met de rubriek Cadeau Confession! Misschien zul je het niet verwachten, maar iedereen heeft wel een cadeau bekentenis; klein of groot! Lees snel mee met het verhaal van Kevin, zijn cadeau verkocht omdat hij het geld nodig had!

Cadeau voor mijzelf

“Echt, ik weet eigenlijk niet hoe het zover heeft kunnen komen, want ik zit er echt mee. De laatste tijd gaat het niet zo lekker; ik ben ontslagen en dat is niet goed voor je portemonnee. Om meerdere redenen, want aan de ene kant heb je meer tijd om het uit te geven en aan de andere kant juist minder geld. En zo ben ik dus problemen geraakt. Ik had online wat leuke dingen besteld voor mijzelf. Eigenlijk was het boven mijn budget en dat wist ik wel, maar ik vond dat ik dat verdiend had.”

“Ja, en toen kwamen de betalingsherinneringen, uiteindelijk gevolgd door de deurwaarder. De boodschap was duidelijk; ik moest deze maand betalen anders zouden ze een procedure starten.”

Mooie ring

“Als ik het zo vertel, dan weet ik dat het zo dom klinkt, maar dat is makkelijk gezegd achteraf. Ik werd zenuwachtig van de deurwaarder; dat is logisch en ik zag daarom geen andere mogelijkheid. Voor mijn 21ste verjaardag had ik een mooie ring van mijn ouders gekregen, een zegelring. Echt een mooi ding, dus hij moest wel wat waard zijn. Ik ben daarom naar zo’n goudwisselkantoor gegaan en kreeg er zo’n 500 euro voor. Niet genoeg, maar wel meer dan driekwart van wat ik nodig had. Met pijn in mijn hart heb ik de ring daarom verkocht.”

Wat heb ik een spijt

“Omdat het best een grote ring was, droeg ik hem eigenlijk alleen met bijzondere gelegenheden. Een paar weken geleden ging een neef van mij trouwen, dus mijn moeder zei al enthousiast dat ik mijn mooie ring dan kon dragen. Dat was al zo lang geleden. Ik kreeg direct een heel rood hoofd; ze zou eens moeten weten! Ik zou mijn ring zo graag terug willen kopen, want ik zal mijn ouders zo kwetsen als ze er achter komen…”

Ook jouw Cadeau Confession vertellen? Mail dan jouw verhaal tussen de 800 en 1000 woorden naar info@eenkadovoor.nl o.v.v. Cadeau Confession.